Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Even iets printen is zo vanzelfsprekend geworden. Zeker wanneer kinderen in huis zijn of wanneer u lid bent van een vereniging of organisatie. Waar we veelal niet zo bij stilstaan zijn de kosten die printen met zich meebrengt. Dat gaat pas gelden wanneer nieuwe cartridges of toners besteld moeten worden. Velen van ons gaan dan op zoek naar de goedkoopste. De hamvraag is echter is goedkoop ook echt laag in prijs of uiteindelijk duurkoop?

  Cartridges en toners om altijd te kunnen printen

  Even iets printen is zo vanzelfsprekend geworden. Zeker wanneer kinderen in huis zijn of wanneer u lid bent van een vereniging of organisatie. Waar we veelal niet zo
  bij stilstaan zijn de kosten die printen met zich meebrengt. Dat gaat pas gelden wanneer nieuwe cartridges of toners besteld moeten worden. Velen van ons gaan dan op zoek naar de goedkoopste. De hamvraag is echter is goedkoop ook echt laag in prijs of uiteindelijk duurkoop?

  Aantal kopieën

  Hoeveel kopieën je met een cartridge kunt maken is moeilijk te bepalen. Het hangt af van de kwaliteit van de prints. Dat geldt eens te meer bij kleurenafdrukken.
  Toch zijn er richtlijnen.

  1. De kwaliteit van de print. Laat de kleur te wensen over? Laat de kleur zelfs los? Of is de kwaliteit bijna zo goed als van een foto?
  2. Vernieuwen. Hoe zit het met vernieuwen? Is een kleur verbruikt, moet ik dan de hele cartridge vervangen of alleen die bewuste kleur?
  3. Verbruik. Het is net als bij een auto. Je kunt bij sommige modellen aan de cartridge letterlijk horen hoe hij leegloopt.
  4. Problemen. Veroorzaakt de cartridge veel problemen?
  5. Aantal. U kunt in een boekje bijhouden om er achter te komen hoeveel kopieën er gemaakt zijn. Zoals reeds gezegd is dat ook zeer afhankelijk van de prints.

   

  Huismerk cartridge of toner

  Bij het bestellen van een nieuwe cartridge heeft u een aantal mogelijkheden.

  1. U kiest voor het merk zelf.
  2. U kiest voor een vervanger.
  3. U maakt de keuze voor een huismerk. Dit heeft als groot voordeel dat het stukken goedkoper is. Zeker vergeleken bij het origineel.

   

  Vergelijken helpt om een keuze te maken, want het prijsverschil kan groot zijn. Bij Conrad.nl kunt u alle cartridges op een overzicht vinden, waardoor vergelijken
  makkelijk is. Daarnaast bieden ze een huismerk aan dat, gezien de beoordelingen zeker niet onder doet voor de andere merken.

  Durf kan lonen

  Soms ligt het zetten van die eerste stap in het durven. Het lef hebben om eens af te wijken en iets anders te proberen. Mocht het onverhoopt niet bevallen dan is de terugkeer naar het oude makkelijk. Blijkt het wel degelijk goed te functioneren dan kan dit een lonend besluit zijn. Daarom biedt Conrad.nl cartridges en
  toners aan uit alle drie de keuzeklassen. U kunt zo een eigen afweging maken en wel of niet beslissen om af te wijken van de vaste regel.