Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Cartridges voor Canon printers om altijd te kunnen printen. Een van de grote voordelen van een Canon printer is dat hij werkelijk jarenlang blijft werken. Hij is net niet onverwoestbaar. Daardoor zijn de enige kosten het zo nu en dan vervangen van de cartridges.

  Cartridges voor Canon printers vervangen

  Er zijn drie manieren om cartridges te vervangen.

  1. Door nieuwe van het merk Canon te kopen.
  2. Door nieuwe te kopen die compatible zijn.
  3. Door vullingen te kopen van het huismerk Conrad.nl.

  Daarbij speelt de prijs een belangrijke rol. Het spreekt voor zich dat het huismerk de beste prijs biedt.

  Nieuwe cartridges voor uw Canon printer

  De meest gekochte cartridges zijn de CLI‑526BK Black, de Canon BCI-6CMY Multi Pack, waarin u magenta, cyaan en geel vindt en het Conrad CM-5 Cartridge multipack. De algemene beoordeling is super. Hoeveel afdrukken u hiermee kunt maken, hangt af van de afdrukken zelf. Hoe meer kleur er per afdruk gebruikt wordt, hoe minder afdrukken er gemaakt kunnen worden. Voordeel is natuurlijk dat iedere afdruk er superscherp uitziet. Beoordelingen van klanten geven aan dat ze erg tevreden zijn met deze producten.

  Compatible cartridge

  Het KMP C74V Cartridge multipack is een vervanger. Dat doet overigens niets af aan de kwaliteit. Deze kleurencartridge is goedkoper en levert nog steeds een prima kleurenafdruk. Algemeen gesteld kunt u met dit multipack iets meer dan 500 afdrukken maken. De cartridges zijn net zo makkelijk te verwisselen als de originele en voldoen volgens klanten uitstekend.

  Eigen merk cartridges

  Naast de originele cartridges en die van KMP als zijnde compatible, biedt Conrad.nl ook cartridges aan van het huismerk. Zo vervangt het Conrad CM-5 Cartridge multipack de Canon PGI-525, CLI-526 cartridges. Het huismerk krijgt hoge beoordelingen, net geen vijf en wordt door klanten omschreven als uitstekend tegen een prima prijs. Het huismerk is verkrijgbaar tegen een beduidend lagere prijs. Zeker voor iemand die veel print de moeite van het overwegen waard.

  Canon cartridges

  U kunt kiezen uit 75 originele en 128 compatible cartridges. Zoek die die bij uw printer past en vergelijk daarna de prijs van de originele en van het huismerk of van een van de compatible cartridges. Neem dan pas de beslissing wat het gaat worden. Of het huismerk, KMP, Ednet of toch het origineel. Feit is dat ze allemaal voldoen aan de hoge eisen die u van een cartridge voor een Canon printer mag verwachten. Daar komt als extra service de razendsnelle levering bij, zodat u nooit lang zonder printer bent.