Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Bent u op zoek naar toebehoren voor connectoren? Voor alle connector toebehoren kunt u in onze webshop terecht. Bestellen is snel en eenvoudig en u heeft uw bestelling binnen 1-2 werkdagen in huis. Bekijk ook onze connectoren.

  Connector toebehoren voor hoogwaardige elektronica

  Wat verstaan we onder connector toebehoren?

  Connector toebehoren zijn bijvoorbeeld montageplaten voor een schakelkast en montagesets voor opbouw en inbouwen. Maar ook data-interfaces behoren tot de connector toebehoren.

  Montage platen voor schakelkasten

  U vindt bij ons montage voor schakelkasten van merken als Phoenix en Weidmüller. Natuurlijk kunt u ook bij de montage platen voor schakelkasten rekenen op de beste kwaliteit. De montageplaten zijn gemakkelijk in het gebruik en veelzijdig toepasbaar. In de beschrijving van de diverse artikelen vind u de volledige specificaties, zodat u precies weet welke montage u nodig hebt. Mocht er nog iets onduidelijk zijn neem dan contact met ons op, zodat u zeker weet dat u het juiste artikel bestelt.

  Data interfaces

  Ook data-interfaces vallen onder het begrip connectoren en natuurlijk kunt u die ook bij ons kopen. Wij leveren data-interfaces van het kwaliteitsmerk Phoenix contact. Deze data-interfaces voldoen aan alle eisen die u zelfbouwer hier aan zou kunnen stellen. Neem even rustig de tijd om de specificaties te lezen voordat u uw keuze maakt. Wij hechten er belang aan dat onze klanten helemaal tevreden zijn over de aanschaf en staan dan ook voor u klaar om uw vragen te beantwoorden mochten er nog onduidelijkheden zijn. Wij maken onze beschrijvingen bij de producten zo volledig mogelijk.

  Montage sets voor op- en inbouw

  Montagesets voor op- en inbouw zijn er onder andere van het merk Contrik. zo is er bijvoorbeeld de EDIZIOdue Montageset, welke geschikt is voor 1 VGA connector, 1 jackplug 3,5mm. Maar er zijn diverse modellen met verschillende mogelijkheden en diverse combinaties van plugs, bijvoorbeeld uitgerust met 1x VGA gender changer en voorzien van een afdekframe van kunststof. Neem ook hier even rustig de tijd om een specificaties door te lezen zodat u zeker weet dat je precies besteld wat uw nodig hebt.

  Van het merk Phoenix is er een programmeerbare interface met contactinzetstukken; een hoogwaardig stukje elektronica waar de computermonteur veel plezier van zal hebben.