Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Voor producten op het gebied van controle op afstand hebben we een uitgebreid assortiment bestaande uit ruim 15 verschillende categorieën. Neem een kijkje op deze website voor modems, interface modules, ethernet modules en nog veel meer.

  Controleer het beste op afstand met Conrad

  Ethernet-, interface- en GSM schakelmodules

  Voor GSM schakelmodules zit u bij Conrad op de juiste plek. We bieden meer dan 20 producten aan die variëren van CEP Terminals tot ConiuGo GSM Scouts. Neem ook een kijkje bij onze interface modules van Wachendorff, Emko en nog veel meer. Hiernaast zijn de ethernet modules van de beste kwaliteit en tegen de scherpste prijzen.

  Modems en Advantech interfaces

  Bent u op zoek naar een goed modem? Ontdek dan de ruime mogelijkheden van Conrad. Voor de beste INSYS modems en M2M GSM modems zit u hier op de juiste plek. Kijk in het assortiment voor dualband, quadband modems en nog veel meer. De Advantech interfaces hebben hiernaast serial device server uitvoeringen en verschillende voedingsspanningen.

  GSM toebehoren en afstandssystemen

  Wanneer u een nieuwe CE GSM antenne, CEP terminal of een ander M2M GSM toebehoren nodig hebt, dan kunnen wij u helpen. Ontdek de ConiuGo stekkernetvoeding, antennekit en nog veel meer. Hiernaast bieden we de beste modulaire GSM afstandssystemen aan in zowel digitale als analoge uitvoering.

  Phoenix producten

  De beste producten van Phoenix hebben we voor u op een rijtje gezet. Wat dacht je bijvoorbeeld van de vele verschillende Phoenix contact ethernet netwerken? Met meer dan 150 producten hebben we een uitgebreid assortiment waar voor iedereen wel iets te vinden is. Ook voor Phoenix contact wireless datacommunication zit u bij Conrad goed. Ontdek het grote aanbod hier en vind waar u naar op zoek bent.

  Weidmüller producten

  Ons grote aanbod aan Weidmüller producten hebben we overzichtelijk voor u ingedeeld in industrial ethernet converters, switches (managed en unmanaged), toebehoren en WiFi -GPRS modules. Ga naar de categorie waar u naar op zoek bent en ontdek het product dat het beste bij u wensen past. Komt u er niet helemaal uit? Neem gerust contact op.

  Samengevat

  Voor het uitgebreidste assortiment van producten voor controle op afstand moet u bij Conrad zijn. Wij bieden Advantech interfaces, ethernet modules, GSM schakelmodules, INSYS modems, interface modules, M2M GSM modems en toebehoren, modulaire GSM afstandssystemen, Phoenix contact ethernet netwerken en wireless datacommunication en Weidmüller industrial ethernet converters, switches (managed en unmanaged), toebehoren en WLAN-GPRS modules.