Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Bent u op zoek naar een op maat gemaakte sensor of andere, vergelijkbare technologie? Dan bent u hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een product van Crouzet. Crouzet is één van 's werelds meest toonaangevende merken op het gebied van sensoren en automatiseringsproducten. Op Conrad.nl vindt u een uitgebreid assortiment van deze kwalitatief hoogstaande leverancier.

  Wat is Crouzet?

  Crouzet is een belangrijke pionier op het gebied van elektronische en magnetische technologie. Het van oorsprong Franse bedrijf bestaat al sinds 1921 en is toonaangevend wanneer het aan komt op het produceren van producten die de zogenaamde geautomatiseerde industrie bedienen. Ze zijn verantwoordelijk voor machines die opereren in branches als monitoring, processing en communicatie.

  Wat maakt Crouzet?

  Crouzet richt zich onder anderen op de volgende gebieden van de automatiseringsmarkt:
  Automatisering- en control-producten: een assortiment variërend van elektronische timers tot

  • Temperatuur-reguleringssystemen;
  • Cockpitcontrole: interface die zorgen voor een controle in vliegtuigen of helikopters;
  • Elektronische beschermingsmiddelen;
  • Motoren en actuatoren.

  Welke Crouzet-producten biedt Conrad?

  Als belangrijkste speler in de markt voor automatisering heeft Crouzet haar producten uitgestald in verschillende (online) winkels. Conrad is daar één van. Bent u op zoek naar een product van Crouzet? Kijk dan eens in het imposante assortiment van Conrad.nl. Een greep uit onze Crouzet-producten:

  Relais (digitaal)

  Een relais is een schakelaar die wordt bediend door een elektromagneet. De laatste jaren zijn ze erg in trek bij zowel particuliere consumenten als het bedrijfsleven.

  Relais (elektronisch)

  Relais vind je in meerdere soorten. De nieuwe variant is digitaal, maar sommige situaties vragen om een elektronische variant. Beiden vind je in het assortiment van Conrad.

  Aansturingsmodules

  Aansturingsmodules worden onder andere gebruikt in alarmsystemen. Conrad biedt een uitgebreid aanbod van dit soort modules, waaronder van het merk Crouzet. 

  Eveneens beschikbaar bij Conrad:

  • Relais (multifunctioneel)
  • Geheugenmodules
  • PLC-kabels
  • PLC-connectors

  Kopen bij Conrad

  Wanneer u een product aanschaft bij Conrad mag u de gebruikelijke service verwachten. Conrad garandeert de betrouwbaarheid, veiligheid én het gemak van online betalen. Ons aanbod bestaat uit technische en elektronische producten die u kunt gebruiken voor diverse producten in huis, op kantoor en in de industrie. Shop bij Conrad en ervaar het gemak van online winkelen!