Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Bent u op zoek naar D-Sub-connectoren? Kijk dan niet verder dan het aanbod van Conrad.nl! Deze website biedt een ruim assortiment aan D-Sub-connectoren en zorgt er zodoende voor dat u binnen afzienbare tijd weer aan de slag kunt met waar u dan ook mee bezig was!

  Voor D-Sub-connectoren zit u goed bij Conrad

  Bent u op zoek naar D-Sub-connectoren? Kijk dan niet verder dan het aanbod van Conrad.nl! Deze website biedt een ruim assortiment aan D-Sub-connectoren en zorgt er zodoende voor dat u binnen afzienbare tijd weer aan de slag kunt met waar u dan ook mee bezig was.

  Wat zijn D-Sub-connectoren?

  Waar u dan ook mee bezig was'. We gebruiken die zin omdat D-Sub-Connectoren voor enorm veel projecten gebruikt kunnen worden. Deze groep is namelijk hét grootste type verbindingsstekkers die voor computers gebruikt worden. De stekkers zijn ooit uitgevonden door Canon, een bedrijfsonderdeel van ITT. Ze heten D-Sub-Connectoren omdat de letter D als voorvoegsel voor de gehele reeks wordt gebruikt: deze geeft de grootte van de pasvorm aan.

  Hoe werken deze D-Sub-connectoren?

  D-Sub-connectoren bestaan uit twee of méér rijen pinnen en contactpunten die tezamen parallelle rijen vormen. Normaal gesproken worden ze omgeven door een metalen pasvorm in de vorm van de letter D. Deze vorm biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf. Grofweg bestaat de vorm uit twee delen: een mannelijke connector en een vrouwelijke connector. De pasvorm van de contactdoos past daarbij in de vorm van de stekker, waardoor twee schilden met elkaar verbonden worden. Dit resulteert weer in een elektrische verbinding van ononderbroken aard.

  Waarvoor gebruikt u deze connectoren?

  D-Sub-connectoren kunnen, zoals gezegd, voor véél verschillende projecten worden gebruikt. Desondanks is de meest gebruikte toepassing van de D-Sub-connector het aansluiten van zogenaamde RGB-monitoren. Veel mensen noemen de aansluiting om die reden 'VGA-aansluiting'. Ter illustratie: als bezitter van een flatscreen-televisie komt u geheid een keer in aanraking met een dergelijke connector.

  D-Sub connectoren assortiment

  Ons assortiment bevat onder andere:

  Welke D-Sub-connectoren kan ik kopen bij Conrad?

  Op Conrad.nl vindt u een enorm assortiment aan D-Sub-connectoren die allen verschillende eigenschappen hebben. Ten slotte is niet iedere connector ook het exemplaar dat u moet hebben. Ze verschillen vaak op het gebied van de volgende productspecificaties:

  • Breedte
  • Type
  • Materiaal
  • Voedingsspanning
  • Uitvoering
  • Inhoud
  • Doorsnede
  • Hoogte
  • Aantal polen
  • Temperatuurbereik


  Kopen bij Conrad

  Wanneer u een online aankoop doet via Conrad.nl mag u de hoogst haalbare kwaliteit van ons verwachten. Daarnaast hechten we veel waarde aan betrouwbaarheid, al helemaal online. Het assortiment bestaat uit vele technische artikelen. Conrad heeft daarmee zeker een oplossing voor uw technische of elektronische projecten.