Lijst
  Tegel
  Geeft u de voorkeur aan de lijstweergave? Dan schakelt u hier gewoon over.
  Heeft u liever de tegel overzicht? Dan schakelt u hier gewoon over.

  Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Data opslag wordt in vele vormen aangeboden en vormt in het tijdperk van digitalisering een integraal onderdeel van het dagelijkse privé- en professionele leven. Opslagmedia worden gebruikt om back-up versies te maken en zo gegevensverlies te voorkomen. Ze zijn onmisbaar voor bedrijven en particuliere gebruikers van digitale media. Denk bijvoorbeeld aan USB sticks om eenvoudig data mee te nemen of te bewaren.

  Data-cloners en kopieerstations

  Met een data-cloner of kopieerstation maakt u moeiteloos één of meerdere kopieën van harde schijven (IDE, SATA en SSD), geheugenkaarten of usb-sticks. Deze producten komen in verschillende soorten en maten.

  Geheugenkaarten

  Wij bieden meer dan 400 geheugenkaarten aan van bekende merken. Denk hierbij aan CF-kaarten, MemoryStick Pro Duo-kaarten, microSD-kaarten, MMC-kaarten, SD-kaarten en Wireless SDHC-kaarten. Deze kaarten zijn er met alle mogelijke opslagcapaciteiten en in alle denkbare types. Zo zorgt u dat uw telefoon, mp3-speler, fotocamera, gps-apparaat of videocamera voorzien is van voldoende geheugen.

  Harde schijven

  Is de harde schijf van uw computer vol of wilt u graag een back-up hebben? Maak dan keuze uit een van de ruim 800 externe of interne harde schijven. Ook hier geldt dat er schijven in alle mogelijke soorten en maten zijn. Met een van deze harde schijven voorziet u uw laptop of desktop-pc probleemloos van nieuw of extra geheugen. 

  Spindels

  Op zoek naar cd's, dvd's of blu-rays om muziek, data of films mee op te slaan? Wij bieden verschillende spindels aan met diverse hoeveelheden schijven aan. 

  Usb-sticks

  Ze bestaan al jaren maar zijn nog altijd handig voor op school, werk of als extra back-up: usb-sticks. In ons assortiment vindt u honderden soorten en maten van bekende merken met verschillende opslagcapaciteiten.

  Accessoires en toebehoren

  Met een van de accessoires voor dataopslag zorg je dat je het apparaat overal en op de juiste manier kunt gebruiken. Zo leveren wij honderden cardreaders, geheugenkaartadapters, docking stations, interne cardreaders en tassen en doosjes voor geheugenkaarten.

  Uitgebreide collectie

  De collectie dataopslag is te groot om te beschrijven. Neem daarom gerust een kijkje of voer het product van uw keuze in in de zoekbalk. 

  Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
  U hebt de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
  Afwijzen
  Akkoord