Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Houd inbrekers buiten met de deur-, raambeveiliging van Conrad. Om inbrekers buiten te houden, heeft u goede beveiliging nodig voor uw huis. Inbrekers worden namelijk steeds slimmer en weten oude sloten en verouderde beveiligingssystemen steeds gemakkelijker open te krijgen. Om te voorkomen dat u slachtoffer wordt van een inbraak, is het daarom ook aan te raden om de beste deur-, raambeveiliging aan te schaffen bij Conrad. 

  Deur- en raambeveiliging koopt u bij Conrad

  Elektronische deur-, raambeveiliging

  De techniek snelt vooruit en hier hebben we allemaal profijt van. Zo worden er tegenwoordig steeds meer elektronische deur- en raambeveiligingssystemen verkocht, die het mogelijk maken om uw woning voor 100% te beveiligen. De elektronische deur- en raambeveiligingssystemen die u bij Conrad kunt aanschaffen, zijn de volgende:

  • Codesloten
  • Deur en raam alarmsystemen
  • Deurspionnen
  • HomeMatic draadloos deurslot-systeem
  • Intercoms
  • Toegangscontrolesysteem

  Codesloten zijn sloten op basis van een code. Deze code kunt u zelf instellen, om het zo gemakkelijk mogelijk te maken om de code te onthouden. De deur en raam alarmsystemen van Conrad variëren van infrarood alarmsystemen tot  alarmsystemen met een sleutel en alarmsystemen met fotosensor.

  Deurspionnen

  Kunt u vanuit uw raam bij de voordeur niet zien en wilt u weten wie er bij u aanbelt voor u de deur opent? Schaf dan een deurspion aan van Conrad en u ziet meteen wie er voor uw deur staat. Deurspionnen zijn voornamelijk aan te raden voor eigenaren van huizen of appartementen met slecht zicht op de voordeur. Met het HomeMatic draadloos deurslot-systeem opent uw huisdeur met één druk op de knop. In plaats van een sleutel te gebruiken, gebruikt u dan ook een nieuw en geavanceerd systeem om uw woning te beveiligen. En wilt u communiceren met degene die aan de deur staat, zonder dat u de voordeur opent? Schaf dan een intercom aan van Conrad. Tot slot kunt u gebruik maken van een toegangscontrolesysteem van Conrad om uw woning echt goed te beveiligen. Met dit systeem is het bijvoorbeeld mogelijk om uw woning te beveiligen met een vingerafdrukscanner.

  Overige deur-, raambeveiliging

  Naast elektronische deur- en raambeveiligingssystemen, kunt u bij Conrad ook andere deur- en raambeveiliging aanschaffen. Hieronder vallen producten als deur-, raamvergrendelingen en sluitcilinders.

  Beveilig uw kantoor met goede deur-, raambeveiliging

  Naast uw huis, is het uiteraard ook mogelijk om uw kantoor te beveiligen met de deur- en raambeveiliging van Conrad. En omdat er in een kantoor vaak kostbare apparaten staan, is dit ook zeker aan te raden.