Lijst
  Tegel
  Geeft u de voorkeur aan de lijstweergave? Dan schakelt u hier gewoon over.
  Heeft u liever de tegel overzicht? Dan schakelt u hier gewoon over.

  Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Met een dicteerapparaat kunt u kort gezegd gesprekken opnemen en afspelen. Een andere bekende naam is ook wel memo- of voicerecorder. De apparaten zijn vooral bekend vanuit de journalistiek, om interviews mee op te nemen. In het bedrijfsleven worden de memorecorders vaak gebruikt om vergaderingen of belangrijke meetings op te nemen en later makkelijk uit te kunnen typen. De eerste dictafoon werd al aan het eind van de 19e eeuw uitgevonden en was origineel bedoeld als antwoordapparaat voor telefoons. Vervolgens werden de apparaten steeds verder doorontwikkeld en maakten de laatste decennia vaak gebruik van cassettes. Deze worden nog steeds gebruikt, maar tegenwoordig worden er meestal digitale voicerecorders gebruikt, die met een vast of verwisselbaar geheugen uitgerust zijn. Wij bieden zowel complete dicteerapparatuur als toebehoren aan.

  Compleet aanbod aan dicteerapparatuur

  Complete apparaten en accessoires

  In deze subcategorie vindt u complete dictafoons van verschillende kwalitatieve merken, zoals Grundig en Olympus. Denk hierbij aan apparaatjes met usb-aansluiting, vast geheugen of uitbreidbaar geheugen met een SD-kaart en ingebouwde luidsprekers. Daarnaast bieden wij ook klassieke dictafoons en de bijbehorende microcassettes aan. Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Met de video- en spraakmemo kunt u een persoonlijke boodschap achterlaten voor uw geliefde, kinderen of familie. Ook dictafoons met bandopnames kunt u hier vinden, evenals accessoires zoals koptelefoons en accupacks. Tot slot staan er ook complete transcription kits in het assortiment.

  Dicteerapparatuur toebehoren

  Voor een optimale kwaliteit is een goede microfoon noodzakelijk. Wij bieden toebehoren zoals enkele losse microfoons aan die voorzien zijn van diverse technische snufjes zoals geluidsreducering en ruisbescherming. Ook andere accessoires zoals koptelefoons, een wismagneet, voetschakelaar, netvoeding, cassettes en geheugenkaarten zijn hier te vinden. Daarmee bent u verzekerd van een complete uitrusting die altijd zijn werk doet.

  Voicerecorders nog altijd populair

  Ondanks de concurrentie van de vele hedendaagse multi-apparaten zijn voicerecorders nog altijd populair bij mensen die voor hun werk gebaat zijn bij een goede opname van interviews en gesprekken. Het vereenvoudigt het werk en is uitstekend geschikt als hulpmiddel. De dicteerapparatuur die wij aanbieden is geselecteerd op basis van kwaliteit en populariteit. Bekijk het complete aanbod en maak een keuze.