Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Moet u een display vervangen of bent u bezig met het maken van een apparaat waarbij u er een nodig heeft? Denk bijvoorbeeld aan een temperatuurmeter voor uw pc of andere hobbyprojecten. Ons assortiment bevat alles op het gebied van displays, van alfanumeriek segment-displays tot 7-segment-displays. Verder vindt u ook tientallen uitgebreidere complete displays, display-achtergrondverlichting, bedieningspanelen, display controllers en led-bars.

  Alles op het gebied van displays

  Op het gebied van displays bieden wij een groot arsenaal aan artikelen:

  7-segment-displays en dot-matrix displays

  We onderscheiden verschillende soorten displays in deze subcategorie: alfanumeriek segment-displays, 7-segment-displays en dot-matrix displays. Deze drie displays zijn eenvoudig uit elkaar te houden.
  De 7-segment-displays worden in het algemeen alleen gebruikt voor cijfers (0 t/m 9) en alfanumeriek segment-displays voor zowel cijfers als letters. Met de dot-matrix displays kunt u in principe elke 'dot' afzonderlijk aansturen. De displays zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, breedtes, eenheden en nog veel meer.

  Display-achtergrondverlichting en frames

  Wilt of moet u zelf de achtergrondverlichting voor de display plaatsen? Wij bieden lichtfolie, filters en frames aan voor uw displays. De folie en filters zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals blauw, wit en groen. De frames bieden we in diverse maten en voor verschillende montagewijzes.

  Complete displays

  In deze categorie vindt u complete grafische displays, LC-displays, LED-modules en OLED-displays. Er zijn schermen verkrijgbaar met een voedingsspanning van 3V tot en met 5V. Ook kunt u sorteren op aspecten zoals de tekstkleur, achtergrondkleur en uitvoering, zoals alfanumerieke of numerieke displays.

  Leds, led-bars en led-matrices

  Led-verlichting wordt meer en meer gebruikt in de hedendaagse apparatuur. In onze collectie displays vindt u tientallen soorten led-bars, -matrixen en -modules van bekende kwalitatieve merken zoals Kingbright en Signal Construct. De led-verlichting is er in verschillende kleuren zoals geel, groen en rood. Ook kunt u kiezen hoeveel led’s er per unit aanwezig moeten zijn.

  Honderden artikelen

  De categorie displays bevat honderden artikelen, die afgestemd zijn op uw wensen. Bent u op zoek naar een specifieke display? Voer dan het type- of serienummer in de zoekbalk in. Dankzij deze brede sortering kunnen we een brede klantenkring bedienen.