Lijst
  Tegel
  Geeft u de voorkeur aan de lijstweergave? Dan schakelt u hier gewoon over.
  Heeft u liever de tegel overzicht? Dan schakelt u hier gewoon over.

  Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Op zoek naar producten voor documentbeveiliging? Bekijk dan het aanbod van Conrad. Onder het aanbod met documentbeveiliging van Conrad vind je verschillende productcategorieën. In totaal zijn er namelijk wel honderden producten te vinden, die onderverdeeld zijn in verschillende categorieën.

  Documentbeveiliging

  Op zoek naar producten voor documentbeveiliging? Bekijk dan het aanbod van Conrad. Onder het aanbod met documentbeveiliging van Conrad vindt u verschillende productcategorieën. In totaal zijn er namelijk wel honderden producten te vinden, die onderverdeeld zijn in verschillende categorieën. De productcategorieën die u tegenkomt in het aanbod documentbeveiliging van Conrad, zijn de volgende categorieën:

  • Geldcassettes
  • Hangsloten
  • Kluizen
  • Sleutelkasten
  • Vals geld detectors
  • Geldtelmachines en testers

  Geldcassettes

  Geldcassettes zijn stevige koffertjes waar u geld in op kunt bergen. Heeft u bijvoorbeeld een dag gewerkt en veel contant geld ontvangen, dan kunt u dit geld veilig opslaan in een geldcassette. Geldcassettes zijn niet alleen stevig, maar worden bovendien afgesloten met een sleuteltje. Zo weet u zeker dat niemand bij uw geld kan komen en dat uw geld helemaal veilig opgeslagen is.

  Hangsloten

  Soms heeft een raam, deur, koffer of kist extra beveiliging nodig, bijvoorbeeld bij het verbergen van kostbare voorwerpen. Deze beveiliging kunt u eenvoudig aan de raam, deur, koffer of kist toevoegen door een hangslot te kopen en deze aan de sluiting te hangen. Hangsloten sluiten het betreffende voorwerp nog eens extra goed af met een stevig slot die niet gemakkelijk te forceren is en een sleutel die u alleen heeft. Conrad heeft verschillende hangsloten in verschillende prijsklassen, zodat iedereen de mogelijkheid heeft extra beveiliging aan te schaffen.

  Kluizen

  Heeft u kostbare voorwerpen of belangrijke papieren, dan is het beter om deze zaken niet zomaar in huis te laten slingeren. Om ervoor te zorgen dat niemand anders met uw kostbare voorwerpen en belangrijke papieren aan de haal gaat, kunt u bijvoorbeeld een kluis van Conrad aanschaffen. Zo vind u in het aanbod kluizen verschillende varianten en modellen voor de beste beveiliging.

  Sleutelkasten

  Bent u op zoek naar een veilige en overzichtelijke manier om uw sleutels op te bergen? Wilt u niet dat uw sleutels in handen komen van een vreemde en ben je het zat dat u uw sleutels steeds kwijt raakt? Schaf dan een sleutelkast van Conrad aan en uw sleutels zijn altijd veilig op dezelfde plek te vinden.

  Geldtelmachines, testers en vals geld detectoren

  Zeker als u regelmatig contant geld ontvangt, zijn de geldtelmachines, testers en vals geld detectoren van Conrad een aanrader. Voorkom dat u opgelicht wordt door je geld te testen in een vals geld detector en tel uw ontvangen geld eenvoudig en snel met de geldtelmachines van Conrad.