Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Met een driverkabel verbindt u een geheugenapparaat zoals een harde schijf aan een ander apparaat. Dit kan intern in een computer zijn bij de aanschaf van een nieuwe harde schijf of extern aan een usb-poort, waarmee u eigenlijk de werking van een externe harde schijf simuleert. De kabels komen in veel verschillende combinaties en aansluitmogelijkheden voor. In ons assortiment vindt u IDE-kabels, SAS-kabels en SATA-kabels met diverse in- en uitgangen. De vele verschillende combinaties die wij aanbieden zorgen ervoor dat u altijd slaagt op uw zoektocht.

  Driverkabels voor de in- en externe opslag van geheugen

  Met een driverkabel verbindt een geheugenapparaat zoals een harde schijf aan een ander apparaat. Dit kan intern in een computer zijn bij de aanschaf van een nieuwe harde schijf of extern aan een usb-poort, waarmee u eigenlijk de werking van een externe harde schijf simuleert. De kabels komen in veel verschillende combinaties en aansluitmogelijkheden voor. In ons assortiment vindt u IDE-kabels, SAS-kabels en SATA-kabels met diverse in- en uitgangen. De vele verschillende combinaties die wij aanbieden zorgen ervoor dat u altijd slaagt op uw zoektocht.

  IDE-kabels

  Is de IDE-kabel in uw huidige pc te kort of plaatst u een tweede schijf bij die voorzien moet worden van een verlengkabel? Wij bieden een IDE-verlengkabel aan waar één harde schijf op aangesloten kan worden. Ook gewone IDE-kabels voor twee IDE-stations behoren tot de collectie. Deze zijn eenvoudig aan te sluiten volgens een plug&play principe.

  SAS-kabels

  SAS-kabels zijn sneller dan SATA. Het is belangrijk om bij de aanschaf van een SAS-kabel goed te kijken naar het type SAS-controller van het bronapparaat. Deze verschillen namelijk wel eens, net als de lengte van de kabels. Er zijn SAS-kabels in alle mogelijke combinaties: SAS naar SATA, SAS naar Mini-SAS en combinaties van beiden.

  SATA-kabels

  SATA is tegenwoordig de meest gebruikte aansluiting voor harde schijven. In onze collectie vindt u de meest simpele SATA-kabels om een harde schijf op het moederbord aan te sluiten. Ook adapters, bijvoorbeeld van SATA naar IDE, SATA naar usb of stroomadapters zijn bij ons verkrijgbaar. De kabels zijn er in verschillende soorten en maten van bekende kwalitatieve merken. Kijk voor u overgaat tot aanschaf goed naar de specificaties van het bronapparaat.

  Kabels in alle soorten en maten

  De driverkabels zijn voor alle mogelijke toepassingen verkrijgbaar. Bent u bezig met een hobbyproject of is de kast van uw pc zo gemaakt dat de huidige kabel net te kort is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk het complete aanbod om een goed beeld te krijgen of voer het type- of serienummer in de zoekbalk om zo snel mogelijk bij het juiste product uit te komen.