Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Bent u op zoek naar gereedschap? Conrad biedt elektrisch gereedschap van de bekende A-merken zoals DeWALT, Bosch Professional, Metabo en Makita maar vergeet ook ons eigen merk Toolcraft niet: kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs.

  Elektrisch gereedschap kopen bij Conrad

  Bij Conrad vindt u een divers aanbod aan elektrisch gereedschap van bekende A-merken, inclusief Bosch Professional en Makita. Zowel professionals als particulieren rekenen op onze oplossingen, of het nu gaat om een accuboormachine of om professionele draaibanken. Op deze webpagina vindt u diverse productgroepen, zodat u eenvoudig al uw elektrisch gereedschap vindt. Elke productgroep is daarbij van een uitgebreide toelichting voorzien.

  Omdat u elektrisch gereedschap vaak gebruikt in combinatie met accessoires, maken onze experts u graag wegwijs in onze online winkel.

  Elektrisch gereedschap met of zonder batterij

  Wanneer u op zoek bent naar elektrisch gereedschap, hebt u vaak de keuze tussen elektrisch gereedschap met een batterij of met een elektriciteitskabel. Elke machine heeft daarbij bepaalde voor- en nadelen. Over het algemeen gaat het om een afweging tussen flexibiliteit, prijs en vermogen. Welke keuze u ook maakt, in deze webwinkel vindt u steeds de tools die u nodig heeft. Zo kunt u meteen een extra batterij aanschaffen, net zoals de bijbehorende laadsystemen. Opteert u daarentegen voor bedraad elektrisch gereedschap? Dan is een verlengkabel net zo handig. Wij bieden verlengkabels met lengtes tot 50 meter aan om steeds over elektriciteit te beschikken.

  Aan de slag met elektrisch gereedschap

  Bij Conrad bent u niet alleen op de juiste plek voor het kopen van elektrisch gereedschap, maar ook alle accessoires voor elektrisch gereedschap. In de uitleg op onze categoriepagina's vindt u de nodige tips en tricks, zoals extra frezen voor uw bovenfreesmachine, maar ook boren of doorslijpschijven. Omdat er voor elke elektrische machine heel wat accessoires te vinden zijn, brachten we ze steeds samen onder een aparte categorie. U bestelt dan ook in geen tijd alle accessoires voor uw elektrisch gereedschap om meteen aan het klussen te gaan.

  Veilig werken met elektrisch gereedschap

  Modern elektrisch gereedschap is voorzien van diverse veiligheidsmiddelen, zoals een soft start om uitschieten bij het opstarten van de machine te voorkomen. Hoewel dergelijke functies een echte meerwaarde zijn, blijft werken met elektrische machines risico's inhouden. Zo zijn er rondvliegende houtsplinters en is er de kans op gehoorschade van het luide geluid van deze krachtige machines.

  Daarom is het belangrijk om de nodige beschermingsmiddelen aan te schaffen bij Conrad. Met preventieve veiligheidsmiddelen zoals veiligheidsmutsen, stofmaskers en veiligheidsschoenen werkt u veilig en efficiënt.

  Met onze extra voordelige noodladders, brandblussers en EHBO-kasten hebt u alles in huis om veilig aan de slag te gaan.

  Elektrisch gereedschap voor lassen en solderen

  Wat u in deze categorie niet terug zult vinden, is elektrisch gereedschap om te lassen en te solderen. Deze tools hebben we in een aparte categorie ondergebracht. Daar vindt u niet alleen soldeerbouten en lasapparatuur, maar ook de bijhorende accessoires. Zo zijn er lasaccessoires, zoals laselektrodes, en soldeeraccessoires, zoals soldeerdampafzuigers en soldeertin. Met deze indeling vindt u alle tools voor het lassen en solderen op één plek terug, voor een handig overzicht van het nodige gereedschap.

  Elektrisch gereedschap DeWALT

  Bij DeWALT komen technologie en innovatie samen. Niet voor niets is DeWALT favoriet bij veel professionals die intensief gebruik maken van elektrisch gereedschap. DeWALT staat bekend om haar robuuste, gebruiksvriendelijke en krachtige gereedschap. Voor alle werkzaamheden heeft DeWALT passende tools. U vindt bij ons onder andere de volgende producten:

  Bent u op zoek naar een complete gereedschapsset van DeWALT? Wij bieden verschillende zeer aantrekkelijk geprijsde gereedschapsets.

  Elektrisch gereedschap Bosch Professional

  Echte professionals kiezen voor gereedschap van Bosch Professional. Boormachines, schuurmachines, haakse slijpers en veel meer. Bosch Professional biedt een breed arsenaal aan tools voor elke klus. Enkele voorbeelden van de best verkochte tools:

  De ProCore 18V accu-serie heeft als voordeel dat er slechts 1 accu nodig is voor alle gereedschap uit deze serie. 

  Elektrisch gereedschap Makita

  Gereedschap van Makita is robuust, krachtig en compact. Met of zonder accu, beide variaties zijn ongekend krachtig en in te zetten voor tal van klussen. Waar de “lichtere” tools van 10.8V vooral populair zijn bij de klusser thuis, kiezen professionals het liefst voor de robuuste, 18V varianten. Daarnaast biedt Makita mooie gereedschapsets waarmee in 1x klaar bent: