Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  eMobility laadtechniek loopt u bij Conrad

  Een van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van technologie en voertuigen is eMobility. Deze term, staande voor het elektrisch rijden, bevindt zich in een stroomversnelling: in de toekomst is het niet vreemd wanneer de helft van de auto's rijdt op elektriciteit in plaats van op gas of benzine. Daarom is de markt voor producten die horen bij het elektrisch rijden ook volop in ontwikkeling. Conrad is er één van - bij deze vertellen we je graag over ons assortiment aan laadtechnieken en toebehoren ten behoeven van eMobility.

  eMobility - wat houdt het precies in?

  Elektrische auto's, elektrische motoren en elektrische fietsen. Steeds vaker ziet u ze deelnemen aan het dagelijkse verkeer - en niet zonder reden. Want door middel van het elektrisch rijden bent u (in het geval van een fiets) niet alleen sneller thuis, u rijdt als automobilist ook nog eens zuiniger, u hoeft niet langer te tanken én bespaart zodoende enorm veel geld op benzinekosten. Bovendien is de manier van rijden veel beter voor het milieu door de verminderde uitstoot van stoffen als CO2. Veel voordelen gaan zodoende gepaard met het elektrische rijden.

  Hoe werkt eMobility?

  De duurzame oplossing voor de uitstoot van schadelijke gassen is zodoende volop in bloei. Omdat de markt snel groeit, worden er steeds meer laadvoorzieningen op de markt gebracht. Deze laadtechnieken en toebehoren voor elektrisch rijden bestaan in alle soorten en maten. Het aanbod varieert, van accu's en laders tot complete stations waarmee elektrische auto's opgeladen kunnen worden. Op Conrad.nl vindt u nu al een ruime selectie aan producten en toebehoren die in één adem genoemd kunnen worden met eMobility. We onderscheiden bijvoorbeeld het volgende:

  Waarom moet ik kiezen voor eMobility?

  U moet natuurlijk niets, maar dit kunnen redenen zijn om over te stappen op elektrisch rijden:

  • Een zuinigere manier van rijden met verminderde uitstoot van CO2
  • Verscheidene belastingvoordelen
  • Besparen op prijzen van bijvoorbeeld de benzine

  Ik ben geïnteresseerd in eMobility - wat moet ik kopen?

  Wanneer u interesse heeft in het elektrisch rijden, horen hier allerlei toebehoren bij, zoals accu's en dergelijke die hierboven zijn genoemd. Conrad beschikt reeds over een groot assortiment waartoe véél eMobility-technieken behoren. Zeker weten dat er iets bij zit voor uw voertuig.