Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Fietselektronica koopt u bij Conrad

  Dat Nederland een fietsland is moge duidelijk zijn. Er zijn nog altijd meer fietsen dan mensen in ons land aanwezig, wat eigenlijk onvoorstelbaar is. Het is niet alleen een populair vervoersmiddel om naar school of werk te gaan, veel mensen pakken de fiets ook voor recreatief gebruik. En dan wilt u natuurlijk wel optimaal gebruik kunnen maken van uw tweewieler. Wij bieden veel elektronische hulpmiddelen en gadgets aan die het fietsen een stuk leuker maken. Denk hierbij aan fietsverlichting, fietscomputers en  gps-apparatuur.

  Fietslampjes en fietsverlichting

  Heeft u nog een ouderwetse lamp die werkt met een dynamo en is uw lampje defect? Dan kunt u bij ons kiezen uit tientallen soorten kogellampen en ovenlampen van zeer goede kwaliteit. Het is voor te stellen dat u op zoek bent naar iets wat moderner is, of dat uw huidige elektronische lamp defect is. Dan hebben we keuze uit vele ledlampen. Deze komen in verschillende soorten en maten. Voor simpel stadsgebruik om gezien te worden, tot professionele lampen met een hoge luxwaarde. Ideaal voor als u in het donker op de fiets naar uw werk gaat en goed zicht een vereiste is om veilig te kunnen rijden. Maak een keuze uit lampen van bekende merken, zoals Philips, Varta en Cateye.

  Fietscomputers

  Bent u benieuwd hoe hard u kunt rijden, of vindt u het gewoon leuk om te weten hoe ver u heeft gefietst? Met een fietscomputer kunt u verschillende datasoorten bijhouden en bewaren. De fietscomputer registreert de totaal gefietste afstand, ritafstand, snelheid, gemiddelde snelheid en nog veel meer. Met bekende merken als Cateye, Sigma en Polar weet u dat het met de kwaliteit wel goed zit.

  Gps op uw fiets

  Zien waar u precies gefietst heeft, met een gps-apparaat is het mogelijk. Maar een gps-apparaat op het stuur is vooral handig om te zien waar u heen moet. Thuis maakt u een route die u kunt inladen op uw gps-apparaat. Vervolgens fietst u deze na, eigenlijk precies zoals u in de auto van een gps-apparaat gebruikmaakt. De gps-apparaten die wij leveren zijn van bekende merken, zoals Mio en Garmin. Deze worden ook door professionals gebruikt.