Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Op zoek naar accessoires voor uw gitaar? Voor zowel de akoestische als de elektrische gitaar vindt u elke gewenste accessoire. Van gitaarsnaren tot professionele producten van Palmer, laat u verrassen door ons complete assortiment gitaar accessoires en toebehoren.

  Gitaar-toebehoren nodig? Bestel uw producten bij Conrad

  Wie gitaar speelt, kan zijn of haar gitaar-toebehoren bestellen bij Conrad. Conrad heeft namelijk niet alleen een groot aanbod kantoorartikelen en artikelen voor in huis, maar biedt ook een groot aanbod van diverse hobby-artikelen. Is gitaar spelen uw hobby en bent u op zoek naar specifieke producten om het spelen van gitaar leuker en gemakkelijker te maken? Dan bestelt u uw gitaar-toebehoren bij Conrad. En omdat Conrad alle aankopen snel en gemakkelijk thuis bezorgt, hoeft u niet eens de deur uit om uw favoriete producten voor uw gitaar aan te schaffen.

  De producten van Conrad

  Om ervoor te zorgen dat u met liefde en plezier gitaar kunt spelen, biedt Conrad alle producten aan die u mogelijk nodig heeft om uw favoriete instrument op de juiste manier te bespelen. Zo vindt u in het aanbod van Conrad diverse producten voor uw gitaar, zoals:

  • Capodasters
  • Gitaar accessoires
  • Gitaar-interfaces
  • Gitaar pick-ups
  • Gitaareffecten en baseffecten
  • Gitaarriemen
  • Gitaarsnaren
  • Gitaarstandaards
  • Plectrums

  Of u nu professioneel gitaar speelt en hier uw geld mee verdient of gitaar speelt als hobby: u vindt de producten die u nodig heeft voor het gitaar spelen bij Conrad. Zo heeft Conrad niet alleen standaard gitaar-accessoires zoals plectrums en gitaarsnaren, maar ook producten als gitaareffecten en baseffecten.

  Op deze manier biedt Conrad niet alleen producten aan voor de hobbyist, maar ook voor de professionele gitaarspeler die op zoek is naar zeer specifieke producten. En omdat Conrad van iedere productcategorie een groot productaanbod heeft, heeft u altijd veel keuze bij het bestellen van uw gitaar-accessoires.

  Gitaar-accessoires voor iedereen

  Daarnaast vindt Conrad het niet alleen belangrijk om een groot aanbod van diverse gitaar-accessoires aan te bieden voor zowel professionele gitaristen als hobby-gitaristen, maar wordt er tevens veel waarde gehecht aan het aanbieden van producten in diverse prijscategorieën. Wij begrijpen dat niet iedereen een groot budget heeft bij het bestellen van gitaar-accessoires en om het voor iedereen mogelijk te maken om de beste accessoires te bestellen, bieden wij zowel producten aan voor mensen met een groot budget als producten voor mensen met wat kleinere budgetten.

  Want of u nu veel of weinig uit kunt geven aan uw noodzakelijke gitaar-accessoires: Conrad wil iedere muzikale klant van dienst kunnen zijn. Kortom: iedere gitarist kan de beste gitaar-accessoires vinden bij Conrad.

  Raak een gevoelige snaar met snaarinstrumenten bij Conrad

  We hebben een mooie collectie snaarinstrumenten samengesteld, waarmee uw muzikale droom werkelijkheid kan worden. Instapmodellen van goede kwaliteit en niet te duur. Ideaal voor de beginner, maar ook voor de gevorderde speler, bijvoorbeeld als “kampvuurgitaar”. En ook aan de liefhebbers van een wat steviger geluid denken we, getuige ons elektrische aanbod. Maak uw keuze uit deze snaarinstrumenten:

  Alles voor uw gitaar

  Uw gitaar mag gerust gezien worden. Zet hem daarom op een handige standaard in uw woonkamer. Conrad heeft diverse opties voor u. En dat geldt ook voor gitaarriemen, om een gitaar om uw nek te hangen als u staand wilt spelen. Eigenlijk hebben we gewoon alles wat u nodig heeft om uw snaarinstrumenten te bespelen: snaren, plectrums, capo’s, voetenbankjes, onderhoudsmiddelen, noem maar op; Conrad heeft het.

  Ook voor de elektrische gitaar

  Bij een elektrische gitaar hoort nog iets extra’s: een versterker. Geen onbelangrijk onderdeel. Hier vindt u een aantal uitstekende exemplaren. Van een krachtige 30 Watt versterker met ingebouwde effecten tot een handzaam versterkertje van 1.3 Watt dat in de broekzak past. Daarnaast zijn er bij Conrad verschillende effecten, elementen en interfaces op voorraad. Alles om professioneel aan de slag(gitaar) te gaan.

  Dus, of u nu een beginnende of een gevorderde speler bent, of u gitaar speelt of banjo of ukelele,  of u nu elektrisch of akoestisch speelt, hier vindt u alles wat u nodig heeft om aan de slag te gaan met uw snaarinstrumenten.