Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Bent u op zoek naar krachtige LED-lichtmodules of bijbehorende accessoires? U vindt deze producten in het HighPower-LED's assortiment van Conrad. Wij bieden u de meest moderne en krachtige verlichtingsmogelijkheden, zodat u voortaan altijd goed zicht hebt op waar u mee bezig bent. Of het nu gaat om daglicht of om warm, wit licht, wij schijnen u graag bij met onze kwalitatieve HighPower-LED's. 

  De krachtige HighPower-LED's van Conrad


  Kwalitatieve verlichting

  Tijdens het uitvoeren van een klus in de avond, of op een donkere locatie, is het belangrijk dat u goed kunt zien wat u aan het doen bent. Dat geldt uiteraard ook voor als u zonder problemen in het donker wilt kunnen rondlopen, in en rondom het huis of op het werk. Bij verlichting speelt natuurlijk het gevoel van veiligheid een belangrijke rol. Krachtige lampen zijn bijvoorbeeld ook een vorm van diefstalpreventie. Om uw gewenste locatie zo efficiënt en krachtig mogelijk te verlichten, is het belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige lampen. Daarnaast is energiebesparing natuurlijk ook een aandachtspunt. Oude lampen met een lage kwaliteit, kunnen onnodig veel energiekosten met zich meebrengen. Kies daarom voor de energiezuinige LED producten van Conrad. Ons aanbod bestaat onder andere uit: 

  Productspecificaties

  Bekijk ons assortiment en kies bijvoorbeeld de LED-optiek Frosted Mat 26.8 ° van het merk Carclo. Deze Frosted Mat gekleurde optiek heeft een breedte/lengte van 10 mm en een Stralingshoek van 26.8 °. We lichten hier ook de Chem N6SA35-F OLED-module Wit Vierkant van het merk LG toe. Deze vierkante OLED-module kenmerkt zich onder andere vanwege zijn geoptimaliseerde levensduur (minimaal 10.000 uur) en de hoge energie-efficiëntie. Met dit stijlvolle product haalt u professionele en eenvoudig te monteren LED verlichting in huis. Bestel naast deze producten ook de bijbehorende HighPower-LED's accessoires.

  Accessoires

  Het aanbod van bijbehorende accessoires bestaat onder andere uit LED-converters, montagehoeken, optiekfittingen en LED-contactelementen. Deze kwalitatieve accessoires zorgen ervoor dat u optimaal gebruik kunt maken van uw LED verlichting.

  De voordelen van HighPower-LED's

  Al onze HighPower-LED producten en accessoires hebben een goed prijs-kwaliteitsverhouding, en ze zijn op voorraad leverbaar. Dankzij ons uitgebreide assortiment, vindt u altijd wel een geschikt exemplaar dat past bij uw ideale verlichtingswensen. Bovendien profiteert u bij Conrad onder andere van de volgende productvoordelen: 

  • Energiebesparend
  • Krachtige verlichting
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Minimaal twee jaar garantie
  • Kwantumkorting