Lijst
  Tegel
  Geeft u de voorkeur aan de lijstweergave? Dan schakelt u hier gewoon over.
  Heeft u liever de tegel overzicht? Dan schakelt u hier gewoon over.

  Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Bent u op zoek naar hoekcontactkogellagers? Conradt biedt een verrassend breed assortiment hoekcontactkogellagers voor een diversiteit aan toepassingen. Enkelrijig, dubbelrijig: niet alleen voor elke functie, maar ook voor ieder budget biedt Conradt veel mogelijkheden op het gebied van hoekcontact kogellagers.

  Hoekcontactkogellagers koopt u bij Conrad

  Kogellagers behoren tot een van de meest gebruikte toepassingen in de technische en elektronische wereld. Het gaat om een toepassing die het mogelijk maakt om diverse fouten in uitlijning ná de bouw te compenseren. Zodoende zijn kogellagers érg gewild onder bedrijven én particulieren. Een voorbeeld van zo'n kogellager is de lager voor hoekcontacten. Op Conrad.nl vindt u een groot assortiment hoekcontactkogellagers.

  Wat zijn kogellagers?

  Kogellagers zijn componenten met een zeer universele functie. De lagers bestaan uit een binnen- én buitenring waarin 'kogels' zitten. Daarin onderscheiden we twee verschillende soorten: varianten met één rij en varianten met twee rijen. Dergelijke kogellagers zijn erg veelzijdig en hebben weinig tot geen onderhoud nodig. Ze zijn bestand tegen verschillende belastingen en daarmee uitermate robuust.

  Waarvoor wordt dit product gebruikt?

  Kogellagers en kogellagers voor hoekcontacten worden toegepast ten behoeve van een bepaalde wrijving. Hierdoor kan iets ronddraaien. U kunt denken aan een fiets, waarbij allebei de wielen beschikken over kogellagers. Ook schuifdeuren maken gebruik van een kogellager.

  Welke hoekcontactkogellagers biedt Conrad?

  Conrad.nl heeft, zoals gezegd, een enorm assortiment aan kogellagers in verschillende soorten en maten. Eén daarvan is de kogellager voor hoekcontacten. Daarin onderscheiden we de volgende soorten:
  -  Enkele rij hoekcontactkogellagers
  -  Dubbele rij hoekcontactkogellagers

  Welke hoekcontactkogellagers heeft u nodig?

  Hoekcontactkogellagers komen voor in veel verschillende soorten en maten én worden gemaakt door meerdere fabrikanten. Het verschil zit hem daarbij in de twee diameters. De diameter van het boorgat varieert, evenals de buitendiameter. Afhankelijk van waar u mee bezig bent, kiest u de juiste kogellagers. Daarbij kunt u ook kiezen tussen hoekcontactkogellagers met een enkele rij én lagers met een dubbele rij . De voorwerpen, producten en machines die gebruik maken van kogellagers zijn allemaal verschillend in grootte. Het is dan ook niet vreemd dat deze allemaal andere lagers vereisen.