Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Wilt u uw smartphone beschermen tegen vallen of stoten? Kies dan voor een stevige bescherming. In ons assortiment vindt u modelspecifieke en universele telefoonhoesjes, maar ook covers en beschermende folies die beschadiging van uw telefoon voorkomen. 

  Telefoonhoesjes en bescherming

  Bescherm uw smartphone tegen beschadiging

  Om de schade aan uw telefoon bij een val zo veel mogelijk te beperken, is het van belang dat uw telefoon wordt beschermd met een van de hoesjes en accessoires van Conrad. Er is in de collectie van Conrad een verscheidenheid aan hoesjes en accessoires te vinden. U heeft de keuze uit:

  Al deze bovenstaande artikelen zijn zeer geschikt bij de bescherming van uw telefoon. Er is keuze uit honderden verschillende covers en beschermhoesjes, dus de kans is groot dat u het juiste hoesje vindt voor uw telefoon.

  Displayfolies

  De beschermende folies die wij in onze collectie hebben, geven uw smartphone de extra bescherming die hij nodig heeft. Het zorgt namelijk voor een blokkade, zodat vingerafdrukken, stof en krassen uw beeldscherm niet kunnen bereiken. Omwille van het feit dat sommige hoesjes er alsnog voor zorgen dat het beeldscherm blootstaat aan zijn omgeving, geven de displayfolies de aanvullende veiligheid aan uw telefoon.

  Reiniging en onderhoud van uw telefoon

  Conrad biedt behalve beschermende artikelen ook een aantal producten aan die ervoor zorgen dat uw telefoon van binnenuit wordt beschermd. De artikelen bieden de mogelijkheid om vuil, stof en water of andere vloeistoffen te verwijderen uit uw beschadigde toestel.