Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Natuurlijk is houten speelgoed heel mooi om te zien en staat het prachtig in je interieur. Maar het is daarnaast ook heel stimulerend voor de ontwikkeling van uw zoon of dochter. Bied uw kind eenvoudige constructies van hout aan en het kan zijn of haar fantasie de vrije loop laten. Bij Conrad vindt u houten speelmateriaal van goede kwaliteit. Het is stevig, kindvriendelijk afgewerkt en zonder scherpe randjes.

  Houten speelgoed: mooi en educatief

  Hout voelt warm en prettig aan. Voor kinderen is het bovendien leerzaam om de structuur van verschillende soorten materialen te ervaren. Wij hebben onder meer in ons assortiment:

  De mooie houten speelmaterialen nodigen uw kind vast en zeker uit om zich urenlang alleen of met een vriendje te vermaken. En speel als ouder gewoon gezellig mee! Leuk speelgoed maakt dat iedereen zich weer een beetje kind voelt...

  Speelgoed voor creatieve en fysieke activiteiten

  Bij ieder stuk speelgoed dat u bij ons kunt kopen staat de aanbevolen leeftijdscategorie vermeld. Vaak gaat stevig houten speelgoed jarenlang mee en regelmatig maken meerdere generaties er gebruik van. Hierdoor is het ook een duurzaam product. Dankzij de eenvoudige vormgeving en naturelkleuren is het tijdloos van uitstraling.

  Misschien realiseert u zich als ouder ook dat al die schermpjes, filmpjes en geluiden die kinderen tegenwoordig voorgeschoteld krijgen voor veel prikkels zorgen en dat kinderen veel te veel stilzitten. Kiest u voor houten speelgoed, dan daagt u uw kind juist uit tot sociaal spel en fantasiespel. Ook de fijne motoriek wordt gestimuleerd en uw kind zal met dit soort speelobjecten meer in beweging komen.

  Geniet bij Conrad van twee jaar garantie

  Speelgoed moet tegen een stootje kunnen en daarom geven wij standaard twee jaar garantie op ons houten speelgoed. Zo weet u zeker dat u lang plezier van uw aankoop zult hebben. Vaak is het zo dat speelgoed van hout kinderen steeds weer blijft aantrekken: keer op keer grijpen ze naar dezelfde houten treintjes of blokken, omdat ze er steeds weer een ander spel mee kunnen spelen. Want een kind beschikt over een grenzeloze fantasie, waardoor het steeds spontaan weer iets nieuws bedenkt!