Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Huishoudelijke toebehoren koopt u bij Conrad

  Om het huishouden te vergemakkelijken, bieden wij een breed assortiment toebehoren. Producten die uw huishoudelijke apparatuur aanvullen, ondersteunen of waar u prettiger het huishouden mee kunt verrichten. Voor elk budget en elke toepassing vindt u toebehoren voor uw huishouden.

  Toebehoren huishoudapparatuur

  Conrad biedt in haar webshop een aantal essentiële toebehoren voor huishoudapparatuur aan. Kwalitatief materiaal van de beste merken. Gemakkelijk te bestellen bij ons, u ziet onmiddellijk of het product op voorraad is.

  • Afvoerslangen: hier vindt u alle (sifon) aansluitingen en connectoren, verlengingen voor toevoerslangen en clips om alles te verbinden. Allemaal van het merk Xavax.
  • Afzuigkap toebehoren: een nieuwe filter nodig? Ook verkleinstukken en buizen zijn te verkrijgen, allemaal noodzakelijk om efficiënt de afzuigkap te installeren of te gebruiken. 
  • Apparaatverhoging en tussenbouw: wilt u uw wasmachine of droger op een verhoging zetten? Dat kan. Bovendien heeft u op die manier een extra opbergvak voor de waspoeder en wasverzachter. Droger en wasmachine op elkaar zetten om plaats te besparen? Goed idee. Maar zorg voor een veilig huis:  vergeet de tussen-opbouwset niet.
  • Was drogen: stevige wasrekken en wasklemmen zijn hier te verkrijgen.
  • Wasdroger toebehoren: heeft u een droger met luchtafvoer, dan heeft u een ventilatieslang nodig. In onze webshop kunt u ze aanschaffen in verschillende lengtes.

  Om het u gemakkelijk te maken

  Conrad geeft u een overzicht van de best beoordeelde producten. Daarnaast kunt u ook een lijst van de meest verkochte producten terug vinden. En omdat er regelmatig nieuwe huishoudproducten worden aangeboden, hebben we ook een lijst met de laatste nieuwe toebehoren ter beschikking.

  Wij zijn zeker van de kwaliteit van de producten die wij aanbieden. Vertoont uw product binnen 2 jaar na aankoop toch mankementen, dan stuurt u het terug. Zonder kosten natuurlijk.