Lijst
  Tegel
  Geeft u de voorkeur aan de lijstweergave? Dan schakelt u hier gewoon over.
  Heeft u liever de tegel overzicht? Dan schakelt u hier gewoon over.

  Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  In- en exterieuruitrusting voor uw auto koopt u bij Conrad

  Bent u op zoek naar accessoires voor uw auto? Producten die het autorijden niet alleen comfortabeler maken, maar die uw voertuig tevens een persoonlijke uitstraling geven? Conrad biedt een breed assortiment producten op het gebied van autoverlichting, exterieur en interieur waarmee u uw wagenpark of eigen auto maximaal uit kunt rusten.

  Producten voor het interieur en exterieur van uw auto

  Voor het verhogen van het comfort in uw auto of voor het aanpassen van de looks aan de binnen- of buitenkant van uw voertuig vindt u hier diverse mogelijkheden. De auto accessoires zijn opgedeeld in twee handige categorieën: in- en exterieur waarin u een verscheidenheid aan upgrades kunt vinden.

  Exterieur

  De categorie exterieur is opgedeeld in een aantal subcategorieën om het zoeken naar auto accessoires nog wat te vereenvoudigen. Zo zijn er verschillende accessoires beschikbaar om het uiterlijk van uw auto op te knappen zoals: producten ter bescherming van de lak, een ruime keuze uit wieldoppen, styling stickers zoals sierstrippen, beschermlijsten maar ook rallystickers.

  Daarnaast zijn er ook producten die functioneel van aard zijn of die het comfort verhogen zoals fietsendragers, dakkoffers en fiets- en dakdragers. Niet alleen zijn er complete dakdrager-sets te bestellen, het is ook mogelijk om losse componenten te kopen om zo ontbrekende sets aan te vullen of beschadigde delen te vervangen. Zo kan het slotsysteem vervangen worden maar ook de losse draagvoeten.

  Onder de losse styling attributen vallen voornamelijk antennes en kentekenhouders. Verder zijn ook de kleinere componenten vertegenwoordigd in het overzicht waarbij er de keuze is uit ventieldoppen en wielmoeren.

  Interieur

  Ook voor het interieur zijn er zowel producten verkrijgbaar ter optimalisering van het comfort als producten die het interieur opknappen of personaliseren. Zo zijn er armsteunen, verwarmingsmatten en stoelhoezen voor het comfortabeler maken van uw auto maar zijn er ook sportpedalen, diverse stylings attributen en versnellingspook knoppen om uw auto van overige auto’s te onderscheiden. De armsteunen geven uw arm niet alleen rust tijdens lange ritten, ook zijn deze vaak uitgerust met een al dan niet bekleed opberg vak waardoor u uw spullen altijd bij de hand heeft.

  Voor meer opbergmogelijkheden moet u bij de opbergsystemen zijn. Hier vindt u diverse systemen zoals een tas voor in de kofferbak die met klittenband kan worden bevestigd. Hiermee zorgt u ervoor dat losse spullen handig bij elkaar gehouden kunnen worden en niet los in de auto zwerven.

  Daarnaast is er een ruime keuze in de meer functionele accessoires zoals diverse interieurverlichting. Hierbij kan gedacht worden aan zowel instrumentverlichting, binnenverlichting als signaleringsverlichting. Er is een ruime keuze aan beschikbare merken en soorten zoals gloeilampen, xenon verlichting en
  led-lampen. Of u nu graag uw auto voor het oog wilt opknappen of een component voor een wat functionelere oplossing nodig heeft, door de ruime keuze is de kans groot dat u een geschikt product vindt.