Bent u een zakelijke klant?
Deze instelling past het productassortiment en de prijzen aan uw behoeften aan.
Ja
Nee
  Lijst
  Tegel
  Geeft u de voorkeur aan de lijstweergave? Dan schakelt u hier gewoon over.
  Heeft u liever de tegel overzicht? Dan schakelt u hier gewoon over.

  Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Inbouw meetinstrumenten koopt u bij Conrad

  Heeft u inbouw meetinstrumenten nodig voor uw project? Wij bieden diverse modellen voor alle denkbare toepassingen. Denk aan analoge inbouw meetapparatuur, maar ook transformatoren, meetshunts en counters voeren wij in ons assortiment. 

  Inbouw meetinstrumenten

  De term 'meetinstrumenten' is uiterst breed. Hieronder vallen alle instrumenten waarmee gemeten kan worden en die in de dagelijkse praktijk gebruikt kunnen worden. Gelukkig kan er onderscheid worden aangebracht in deze zeer brede en daardoor vage omschrijving. Eén vorm van onderscheid is door meetinstrumenten in te delen in zogenaamde inbouw meetinstrumenten.

  Wat zijn inbouw meetinstrumenten?

  Inbouw meetinstrumenten zijn simpelweg instrumenten waarmee gemeten kan worden én die ingebouwd kunnen worden in bijvoorbeeld een wand of een kast. Te denken valt aan een kleine monitor in huis waarmee de temperatuur wordt gemeten. Méér technisch kunt denken aan een meter die op een versterker zit.

  Hoe dan ook - dergelijke instrumenten kunnen op veel verschillende manieren ergens worden ingebouwd. Of dit kan hangt af van aanwezige stroom- en spanningssignalen én natuurlijk aan het feit of u een beetje technisch bent aangelegd.

  Welke inbouw meetinstrumenten zijn er?

  Bent u niet a-technisch, dan kunt u direct aan de slag met inbouw meetinstrumenten als zijnde losse onderdelen als paneelmeters, LED-displays en andere vormen van signaalgevers. We onderscheiden:

  Welke instrumenten heb ik nodig?  

  Welk instrument u nodig heeft, hangt compleet af van de situatie. Wél is duidelijk dat u op Conrad.nl alle bovenstaande apparaten vindt. Onze webwinkel geldt als dé online shop voor elektronische en technische benodigdheden. Zo varieert ons assortiment enorm. We verkopen digitale handtellers die voor- én achteruit kunnen tellen, maar ook temperatuurmodules met een sensor en werking op batterij én stroomtransformators voor het leveren van primaire stroom. Méér voorbeelden van de op Conrad.nl verkrijgbare instrumenten zijn: synthetische haarhygrometers, mechanische handtellers met een verchroomde, metalen behuizing en LCD-tellers met een zelfvoorzienende en inwisselbare batterij van 1,5 Volt.

  Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
  U hebt de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
  Afwijzen
  Akkoord