Lijst
  Tegel
  Geeft u de voorkeur aan de lijstweergave? Dan schakelt u hier gewoon over.
  Heeft u liever de tegel overzicht? Dan schakelt u hier gewoon over.

  Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Buitenverlichting heeft vele functies. Zo kan de juiste buitenverlichting helpen om een locatie veiliger te maken of het zicht buiten te vergroten. Uiteraard heeft dit type verlichting ook een decoratieve functie. Met mooi vormgegeven buitenverlichting kunt u een tuin of bomenpartij mooi uitlichten om sfeer te geven aan uw omgeving.

  Er zijn verschillende soorten buitenverlichting beschikbaar in onze webshop, tegen een zeer scherpe prijs. Het inbouwen of aanbrengen van deze verlichting is eenvoudig en uiteraard is de verlichting voor buiten bestand tegen de weersinvloeden.

  Buitenverlichting inbouw

  Voor het toevoegen van verlichting aan uw tuin, garage of terras bieden wij onder andere complete sets van bijvoorbeeld 6 inbouwspots. Deze LED grondspots hebben uiteraard de juiste kwalificatie voor buitengebruik en kunnen eenvoudig worden verwerkt. Kies voor spots met tenminste 3 witte LED's voor effectieve en decoratieve verlichting die impact heeft.

  Zo kunt u kiezen voor moderne roestvrijstalen spots met een mooie, stoere uitstraling. Een dergelijke set spots voor buiten gaat doorgaans vergezeld van een speciale aansluitkabel met ontstekingspunten en een ruime tussenruimte voor het plaatsen van de spots. Bij deze sets wordt de transformator meegeleverd. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een kleinere set of juist voor individuele inbouwspots.

  Inbouwlampen

  Naast grondspots bieden wij natuurlijk ook andere soorten buitenverlichtingvoor de inbouw. Een mooi voorbeeld van een multifunctionele inbouwlamp is bijvoorbeeld een van onze superplatte LED lampen. In combinatie met een inbouwring kan deze lamp makkelijk worden verwerkt met een minimum aan inbouwdiepte. Dit type lamp kan (door de geringe diepte) ook worden gebruikt op parket, laminaat en zelfs tegelvloeren.

  Omdat deze LED lampen praktisch geen warmte afgeven kan er zonder problemen over deze lampen gelopen worden, in de meeste gevallen kunnen deze lampen
  belast worden tot 130 kilo. De vereiste bedrading voor deze lampen kan bijvoorbeeld in tegelvoegen worden verwerkt. Wij bieden deze lampen aan in een hoge beschermingsklasse, waardoor het ook mogelijk is om deze lampen te verwerken in vochtige ruimtes.

  Of u nu een pad wilt markeren met verlichting of een vloer of gebouw wilt verlichten, bij ons vind je een breed aanbod buitenverlichting voor de inbouw. Kiest u voor lampen met een moderne design uitstraling of kiest u voor een meer klassieke look? Met onze lampen kun u uw creativiteit de vrije loop laten en door onze snelle levering kunt u uw verlichtingsplan voor een kleine prijs verwezenlijken.