Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Auto interieur koopt u bij Conrad

  Door aandacht te schenken aan het interieur van uw (bedrijfs)auto ,bus of vrachtwagen kunt u het rijden comfortabeler en veiliger maken. We brengen vaak veel tijd door op de weg en Conrad biedt een groot assortiment aan auto accessoires voor Interieur en exterieur.  Interieur accessoires voor in de auto bieden u alle mogelijkheden om uw rijtijd zo aangenaam mogelijk te maken. Op het gebied van verwarming, aansluitingen, opbergmogelijkheden of verlichting zijn talloze handige oplossingen, zowel voor de privé rijder als de zakelijke bestuurder.

  Interieur aanpassing van uw auto of bedrijfswagen

  Dagelijks gebruiken we de auto voor zakelijk of persoonlijk vervoer. De juiste accessoires voor het interieur in je auto kunnen dan ook een grote bijdrage leveren aan het comfort in de auto en aan de veiligheid van de bestuurder. Hoe kunt u de auto van binnen nog beter verlichten? Welke matten zijn geschikt om snel warme voeten te krijgen bij koude weersomstandigheden? Wat voor systemen zorgen voor meer opbergruimte in de auto? En op welke manier kunt u uw stoelen op de juiste manier beschermen? Bij Conrad bent u aan het juiste adres! Door het brede assortiment is er hier ook voor uw auto het juiste product ter verbetering van uw interieur te vinden. Zo vindt u bij Conrad onder andere de volgende accessoires:

  • Interieurlampjes
  • Verwarmingsmatten
  • Opbergsystemen
  • Stoelhoezen
  • Overige Interieur Accessoires 

  Interieurlampjes

  Als het donker is, heeft u aan de gebruikelijke binnenverlichting vaak niet genoeg. Daarom kunnen kleine interieurlampjes van pas komen. Dit zijn lampjes die vaak eenvoudig aan te brengen zijn op diverse plekken in de auto of bus. In de meeste gevallen is er zelfs geen adapter nodig. Hierdoor kunt u op een simpele manier, veel licht in de auto aanbrengen. 

  Verwarmingsmatten

  Om een aangename warmte op de vloer te creëren, zijn de verwarmingsmatten een oplossing bij uitstek. Door de korte opwarmtijd heeft u binnen een mum van tijd een heerlijke warmte rondom uw voeten. Iets wat met name rond de koude wintermaanden geen overbodige luxe is. Bovendien zijn de matten vaak makkelijk te onderhouden en vuilafstotend. Ook zijn ze makkelijk te leggen en verschuiven ze niet! 

  Opbergsystemen

  Wilt u in de auto meer ruimte om uw papierwerk of zonnenbril op te brengen? Dan zijn extra opbergruimtes zeer gewenst. Zo kan een brilhouder handig zijn om uw zonnebril in op te bergen, kunnen folders, pennen, tijdschriften en dergelijke eindelijk worden opgeborgen in een achterbanktas en zorgt een tas voor de kofferbak voor extra opbergruimte achter in je auto. Om het autorijden nog comfortabeler te maken, is een beetje extra opbergruimte in je auto toch erg fijn. Een opgeruimde auto ziet er natuurlijk ook verzorgt uit. 

  Stoelhoezen

  Stoelhoezen kunnen ervoor zorgen dat uw bekleding niet beschadigd of lelijk  wordt. Daardoor kunnen ze ook beschadigde autostoelen voorkomen. Door de verschillende soorten pasvormen en kleursamenstellingen is er voor elke auto of bus een geschikte stoelhoes te vinden. Hierdoor kunt u de auto een verzorgde en luxere uitstraling geven. Het autorijden is immers toch veel aangenamer wanneer uw auto er verzorgt uitziet. Uw auto blijft zo langer als nieuw en behoudt zijn waarde.

  Ook andere interieuraccessoires vindt u bij Conrad: armsteunen, instrumentmeters, sportpedalen, kofferbaklades en nog veel meer! Pas uw interieur dus aan zoals u dat wenst en rij comfortabel en met alle gemakken binnen handbereik naar uw bestemming.