Bent u een zakelijke klant?
Deze instelling past het productassortiment en de prijzen aan uw behoeften aan.
Ja
Nee
  Lijst
  Tegel
  Geeft u de voorkeur aan de lijstweergave? Dan schakelt u hier gewoon over.
  Heeft u liever de tegel overzicht? Dan schakelt u hier gewoon over.

  Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Bent u een echte doe-het-zelver en durft u uzelf aan elektriciteitsinstallaties en kabels te wagen, dan kunt u niet zonder goed kabelgereedschap. Bij Conrad.nl vindt u alles van trekveren tot kabelafrollers en smeermiddelen tot ontstoppers. Of u nu aan het bouwen bent of gewoon enkele aanpassingen wilt doen, met het juiste materiaal in de hand is uw project al voor de helft geslaagd.

  Kabelgereedschap koopt u bij Conrad

  Naast kabels, vijlen, snijgereedschap en andere toebehoren vindt u bij Conrad.nl kabeloprolhulp , kabelhaspelhulp en lengtemeetinstrumenten. Stuk voor stuk componenten die u nodig hebt om uw bekabeling tot een goed einde te brengen. Een netjes opgerolde kabel zorgt er enerzijds voor dat u sneller kunt werken, anderzijds voorkomt u dat de kabel beschadigd raakt of een wirwar gaat vormen.

  Waar moet u op letten bij bekabeling?

  In de eerste plaats dient u natuurlijk uw eigen veiligheid te verzekeren. Werk nooit met een kabel waar stroom op staat, draag altijd handschoenen om snijwonden te voorkomen en zorg ervoor dat uw omgeving er netjes bij ligt. Daarnaast is het aangewezen om vooraf het juiste gereedschap in huis te halen en klaar te zetten. Zaken die u zeker niet mag vergeten zijn:

  • een oprolsysteem
  • een trekveer of trekkous
  • een lengtemeter
  • een goed snijmes
  • een vijl
  • voldoende kabel
  • smeermiddel
  • een ontstopper

  Heeft u alles bij de hand? Dan kunt u vol vertrouwen aan de slag gaan.

  Aan het werk!

  Begin met het snijden van de kabel op de juiste maat. Zorg er wel voor dat u steeds een beetje reserve in acht neemt. U kunt later altijd nog een stukje kabel wegsnijden, maar toevoegen is niet zo eenvoudig. Om te weten hoe lang de kabel juist moet zijn, kunt u kabelmeetinstrumenten gebruiken. Ligt de kabel klaar? Dan kunt u met een trekveer of trekkous door de gleuf of buis halen die voorzien is. Afhankelijk van de mate waarin de buis toegankelijk is, heeft u ander kabelgereedschap nodig. Let hier dus goed op wanneer u door ons aanbod gaat. Omdat de kabel altijd vast kan komen te zitten, is het goed om proactief smeermiddel te gebruiken en een ontstopper te voorzien. Kleine strubbelingen zijn hiermee in een handomdraai verholpen en uw project loopt geen vertraging op. Een goede voorbereiding is het halve werk! Zorg dus dat u goed geïnformeerd en vooral goed voorzien bent van het nodige gereedschap voordat u aan de slag gaat. Bij Conrad.nl krijgt u een ruim aanbod kabelgereedschap zodat u zonder zorgen uw kabels plaatst.

  Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
  U hebt de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
  Afwijzen
  Akkoord