Lijst
  Tegel
  Geeft u de voorkeur aan de lijstweergave? Dan schakelt u hier gewoon over.
  Heeft u liever de tegel overzicht? Dan schakelt u hier gewoon over.

  Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Wanneer we praten over kabelmanagement, dan denken we aan kabelgoten en electra buizen. Binnen het assortiment van Conrad vindt u een keur aan kabelgoten en electrabuizen waarmee u uw kabels kunt leiden. Voor het aanleggen van electra en het wegerken van kabels en draden vindt u hier wat u zoekt. We bieden verschillende types en modellen aan met diverse toepassingen, kiest u wellicht voor bevestiging met tape of juist met pluggen? En welke kleur kiest u?

  Kabelmanagement koopt u bij Conrad

  Legt u elektra aan in uw woning? Heeft u een kabelgoot nodig of een elektrabuis? Hier op Conrad vind je kabelgoten in verschillende lengtes, breedtes en kleuren van uitsluitend topmerken, zoals Heidemann, OBO Betterman of Hager. Bekijk ons assortiment scherp geprijsde onderdelen voor elektriciteit op conrad.nl.

  Kabelgoten en elektrobuizen

  Kabelgoten met deksels en koppelstukken gebruikt u om snoeren strak weg te werken. U past ze op verschillende manieren toe. De bevestiging gaat met dubbelzijdig tape of plugjes. Deze holle kokers kunt u rechthoekig of rond verkrijgen in de kleuren van uw interieur. Deze zijn overschilderbaar. De ronde elektrabuis is gemaakt van flexibele of vaste PVC. De kabelgoten zijn van kunststof of hout. De bevestigingsdelen zijn onder meer van verzinkt metaal. Ook plinten waarachter u kabels kunt wegwerken zitten in ons assortiment.

  Soorten Kabelgoten op Conrad

  De volgende kabelgoten koopt u voordelig bij Conrad:

  • Hager Ba6 30040 kabelg. 2000 x 47 x 33 mm (l x b x h), 2 meter grijs
  • Heidemann 09982 kabelg. 60 x 40 mm, 2 meter sneeuw - wit
  • Hager LF 1501509010 kabelg. 15 x 15 mm, 2 meter sneeuw - wit
  • OBO Betterman 6189490 kabelg. met deksel 15 x 40 bruin, 2 meter bruin

  Voor de veiligheid in huis of bedrijf is het belangrijk om draden voor elektriciteit  goed weg te werken. Kinderen en huisdieren kunnen er dan niet aan komen. Bovendien staat het strakker bij de inrichting. Bij de technische specificatie op Conrad staat precies aangegeven hoeveel aders er in het kanaal passen. Hierbij is rekening gehouden met de millimeter doorsnede van de verschillende aders.

  Bestel de elektrabuis voordelig bij Conrad

  Heeft u de kabelgoot van uw voorkeur gevonden? Klik hem gelijk in het winkelwagentje en reken digitaal af. Binnen een paar werkdagen heeft u de kabelgoten en elektrobuizen in huis. Kijk nog even of er nog andere onderdelen zijn, die u kunt gebruiken bij uw werkzaamheden. Of gereedschap, zo kunt u met de kabelgoot gelijk de hele bestelling doen op conrad.nl.

  Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
  U hebt de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
  Afwijzen
  Akkoord