Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Laboratorium meetapparatuur is een brede categorie van uiteenlopende technologische artikelen die gebruikt worden voor het verrichten van metingen in laboratoria en op locatie. Bij conrad vindt u veel technologische meet apparaten, waaronder: Frequentietellers, logic analizers, spectrum analisatoren en  functie generators. Deze worden gebruikt in scholen, industrie en in laboratoria en we beschikken over de eenvoudiger modellen, maar ook zeker de meest geavanceerde instrumenten om professioneel te kunnen meten. Voor iedere meting de juiste apparatuur.

  Laboratorium meetapparatuur

  Laboratorium meetapparatuur is een brede categorie van uiteenlopende technologische artikelen die gebruikt worden voor het verrichten van metingen in laboratoria en op locatie. U kunt bij ons terecht voor laboratorium meetapparatuur van grote merken als:

  • VOLTCRAFT
  • TDK-Lambda
  • Keithley
  • Basetech
  • BK Precision

  Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de regelbare Basetech BT-153 Labvoeding of een laboratorium voeding van Velleman met LCD scherm voorzien van achtergrondverlichting, uitgevoerd in kunststof met metalen afscherming. 

  Meetapparatuur van eenvoudig tot complex

  Naast dit soort relatief eenvoudige, betaalbare, apparatuur vindt u in de webshop van Conrad ook bijvoorbeeld een spectrumanalysator tracking generator van RIGOL. Een dergelijk apparaat is geschikt voor zowel semi professionele als voor professionele toepassingen. Dankzij een grote hoeveelheid software tools en accessoires is het apparaat ideaal voor EMI pre compliance tests ter voorbereiding van EMV- specificaties. Grofweg is de laboratorium meetapparatuur onder te verdelen in electronic loads, frequentietellersfunctiegenerators, Logica-analisatoren   en spectrumanalysatoren. Voltcraft is een van onze exclusieve merken die uiteenlopende functiegeneratoren en -toebehoren levert voor zowel de particuliere gebruiker als ook voor de professionele specialist.

  Toebehoren voor meetopstellingen

  Wat betreft die toebehoren kunt u denken aan bijvoorbeeld een voorzetstuk. Vrijwel alle artikelen, dus ook de laboratorium meetapparatuur, zijn bij Conrad in voorraad en kunnen direct vanuit het magazijn in Duitsland worden verzonden. Frequentietellers vindt u bij ons van de merken Hameg, Voltcraft en Tektronix. Deze frequentietellers zijn er in diverse uitvoeringen, van een eenvoudig model van enkele honderden euro's tot een geavanceerd model waar een heel ander prijskaartje aan hangt. Neem bijvoorbeeld de Tektronix frequentieteller FCA3100. Dit apparaat is bedoeld voor het meten van frequentie-, tijd- en fasesignalen bijvoorbeeld in laboratoria op het gebied van constructie, productie en kalibratie of voor toepassingen op locatie en beschikt over een 12 digits frequentieresolutie. 

  Levertijden van meetapparatuur

  Voor een aantal apparaten geldt een langere levertijd. Dit staat dan in de omschrijving vermeld. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij specialistische apparatuur zoals de LeCroy ArbStudio 1102D Arbitraire generatoren. U kunt ervan op aan dat we alles in het werk stellen om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Mochten er vragen zijn over de apparatuur, die niet beantwoord worden in de documentatie, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. 

  Veilig aankopen dankzij gunstige voorwaarden

  Dankzij de uitstekende garantievoorwaarden en ons retourbeleid is een aankoop bij Conrad een veilige aankoop. Voor alle artikelen geldt een retour termijn van 30 dagen, waarbinnen retourzendingen mogelijk zijn. Bestellen gaat eenvoudig via de webshop. Het betaalproces speelt zich af in een beveiligde omgeving.