Lijst
  Tegel
  Geeft u de voorkeur aan de lijstweergave? Dan schakelt u hier gewoon over.
  Heeft u liever de tegel overzicht? Dan schakelt u hier gewoon over.

  Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Bestel uw lasapparaat vandaag bij Conrad en ga meteen aan de slag

  Wilt u een lasapparaat kopen, dan bekijkt u eerst grondig het aanbod en de techniek. Er bestaan veel soorten lasapparaten, die stuk voor stuk verschillende technologieën toepassen. Bovendien kunt u kiezen voor een draagbaar budgetmodel of voor een stationair toestel dat u een vaste plaats in uw atelier geeft. Daarnaast bepalen de metalen die u wenst samen te voegen de keuze voor een bepaald lasapparaat. De dikte en de soort constructie die u voor ogen heeft, zijn eveneens belangrijk. Bekijk het grote aanbod lasapparaten bij Conrad of laat u bij de aankoop adviseren door een van onze medewerkers.

  Wat is booglassen of elektrodelassen?

  De meeste lasapparaten die u kunt kopen, werken volgens de techniek van het booglassen. Hierbij verwarmt u tijdens het lassen een metalen boog die zacht en zelfs vloeibaar wordt. U voegt hierbij een extra lasdraad toe, die meesmelt en een sterke en egale verbinding tot stand brengt. Tijdens dit lassen is de draad bekleed met een mantel, om te vermijden dat de gelegde naad gaat oxideren. Deze mantel resulteert na de afkoeling in de zogenaamde slak. Dit zijn resten van de mantel die u dan van het eindresultaat moet verwijderen.

  De voordelen van booglassen zijn dat deze techniek relatief eenvoudig is en dat het resultaat behoorlijk sterk is. Er komt geen gebruik van gas bij kijken. Nadelen zijn dat de afwerking bij het booglassen door de vorming van slak wat minder mooi is en dat u ook steeds nieuwe elektroden dient te kopen om deze op de lasnaad te smelten.

  Wat is TIG lassen?

  TIG staat voor tungsten inert gas. Hierbij gebruikt u een gas om oxidatie tijdens het lassen te vermijden. U verhit met een lastoorts het lasoppervlak. Daarna voegt u manueel smeltmateriaal toe dat voor de verbinding zorgt. De toevoeging van het gas beschermt het smeltoppervlak tegen externe invloeden, zoals de inwerking van zuurstof. TIG lassen is een echt vak op zich. De techniek is geschikt om plaatmateriaal, aluminium en rvs met grote precisie te verbinden. De voordelen zijn het gave resultaat en de nauwkeurigheid. Als nadeel noteren we de grote leercurve om met een TIG toestel goed te kunnen lassen. De elektrode mag het werkstuk bijvoorbeeld niet raken.

  Wat is MIG/MAG lassen?

  Een derde techniek is het zogenaamde MIG/MAG lassen. Hierbij gebruikt u tijdens het lassen een smeltende laselektrode. De gassen MIG of MAG (respectievelijk metal inert gas of metal active gas) beschermen het smeltbad tegen externe invloeden. Het lastoestel voert bovendien continu laselektrode aan uit de lastoorts, waardoor u snel werkt. MIG/MAG lassen is een techniek die gebruikt wordt om snel grote afstanden te overbruggen aan een continue snelheid. Omwille van de mechanische aspecten is het ook mogelijk om dit lasproces te automatiseren.

  Welke merken voor uw lasapparaat verkopen we bij Conrad?

  Bij Conrad heeft u een grote keuze in merken voor uw lasapparaat. Dit zijn stuk voor stuk merken met een professionele kwaliteit:

  ·         Einhell lasapparaat

  ·         Ferm lasapparaat

  ·         GYS lasapparaat

  ·         Holzmann Maschinen lasapparaat

  ·         Lorch lasapparaat

  Hierbij heeft u de keuze uit toestellen met een verscheidenheid in minimale en maximale lasstroom, voedingsspanning en nullastspanning.

  Conrad, de online specialist voor uw aankoop van elk lasapparaat

  Conrad is meer dan een online winkel. We zijn een heus sourcingplatform waar u voor professionele lasapparatuur terechtkunt. Heeft u vragen over een bepaald lasapparaat, aarzel dan niet en neem contact op met onze klantendienst. We helpen u graag verder bij uw keuze. Bovendien geven we u ook het gepaste advies over de keuze van de juiste accessoires en de nodige veiligheidsaspecten voor uw lasapparaat. Dit doen we via de telefoon, online of op bezoek in uw bedrijf. Daar bekijken we welk lasapparaat het best voor uw projecten geschikt is. Dankzij ons Technology In Focus-programma volgen we de nieuwste trends in werktuigen en lasapparaten op de voet, waardoor we u steeds kunnen helpen met uw keuze. Bestel nu uw lasapparaat bij Conrad.

  Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
  U hebt de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
  Afwijzen
  Akkoord