Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Momentgereedschap kopen bij Conrad

  Op zoek naar nauwkeurig momentgereedschap? Neem dan een kijkje in het ruime assortiment aan diverse soorten momentgereedschappen bij Conrad en kies uit vele verschillende maten en merken. Momentgereedschap is ideaal te gebruiken in situaties waarbij u zeer nauwkeurig te werk wilt gaan. Zo beschikken de verschillende tools namelijk over de mogelijkheid om een draaimoment in te stellen. Hiermee voorkomt u schade aan onderdelen. Er zijn verschillende soorten momentgereedschappen en elk type heeft zo zijn unieke eigenschappen. Let bij de aankoop daarom goed op welke eigenschappen voor u van belang kunnen zijn en kies een momentgereedschap dat aansluit op uw type werkzaamheden.

  Verschillende soorten momentgereedschappen

  Momentgereedschap is veelzijdig toe te passen en wordt gebruikt door zowel experts als door doe-het-zelfklussers. Het gereedschap biedt de mogelijkheid zeer secuur te werk te gaan. Zo kunt u het gereedschap instellen (zoals de naam al prijsgeeft) op een ingesteld moment. Hiermee helpt u voorkomen dat een bout of moer beschadigd raakt doordat het te strak wordt aangedraaid. De twee belangrijkste momentgereedschap types zijn momentschroevendraaiers en momentsleutels.

  Bekijk naast de momentsleutels en -schroevendraaiers ook de diverse momentgereedschap accessoires, zoals bijvoorbeeld de verschillende soorten verlengbuizen, verlengadapters en losse momentgereedschap onderdelen. Ook vindt u bij Conrad een ruim aanbod aan tal van verschillende insteek- en opzetgereedschap, waarmee u voor elke klus een zeer specifieke opzetkop kunt selecteren.

  Twijfelt u welk type of welke maat het meest geschikt is? Neem dan een kijkje bij de diverse momentschroevendraaiersets. Met momentschroevendraaiersets sets haalt u direct verschillende maten en modellen in huis en zorgt u er altijd voor dat u het juiste materiaal bij de hand heeft voor elke klus.

  Waar moet u op letten bij het kopen van momentgereedschap?

  Dankzij het instelbare draaimomentbereik zorgen momentgereedschappen voor een breed toepassingsgebied. Indien u op zoek bent naar momentgereedschap is het altijd belangrijk dat u rekening houdt met de verschillende soorten gereedschappen en de verschillende eigenschappen. Zo verschilt het gereedschap onderling sterk en heeft elk type gereedschap zo zijn voor- en nadelen. Indien u twijfelt welke kop u nodig heeft, kunt u kiezen voor momentgereedschap met insteek- en opzetstukken.

  Let naast het verschillende type momentgereedschap bij het kopen van gereedschap ook op eigenschappen zoals:

  • mate van afstelling (nauwkeurigheid)
  • minimale en maximale draaimoment
  • bereik
  • kalibratiefunctie
  • lengte
  • materiaal
  • type handvat (met of zonder isolatie)
  • gewicht

  Ook kunt u kijken of het gereedschap over bijzonderheden beschikt, zoals bijvoorbeeld een omschakelbare ratel of een automatische korte slag. Ook zijn er schroevendraaiers die beschikken over geavanceerde functies, zoals een geïntegreerde teller die elk gebruik registreert of een geïntegreerde vensterschaalverdeling voor het makkelijk aflezen van het koppel. Bekijk welke eigenschappen voor uw werkzaamheden van pas kunnen komen en zorg ervoor dat u voor elke klus over het juiste gereedschap beschikt.

  Naast de verschillende eigenschappen heeft u bij Conrad ook keuze uit vele verschillende merken. Zo vindt u bij ons momentgereedschap van onder andere Bahco, Cimco, Vigor, Hazet en Wiha. Alle merken bij Conrad zijn geselecteerd op basis van strenge veiligheids- en kwaliteitsstandaarden. Hierdoor weet u altijd zeker dat u een topkwaliteit product in huis haalt.

  Bestel eenvoudig online uw momentgereedschap bij Conrad

  Momentgereedschap komt uitstekend van pas bij tal van klussen waarbij precisie van belang is. Let bij de aankoop van uw momentgereedschap goed op het type gereedschap, de verschillende eigenschappen en kies een type momentsleutel of momentschroevendraaier dat voor uw type werkzaamheden geschikt is.

  Bekijk het ruime assortiment aan diverse modellen en merken momentgereedschappen en haal eenvoudig al uw momentgereedschap in huis. Twijfelt u over het type momentgereedschap? Of weet u niet goed welk momentgereedschap voor uw klus geschikt is? Geen probleem, bij Conrad staan we graag voor u klaar met persoonlijk en vakkundig advies en helpen we u verder met het doen van de geschikte aankoop.