Lijst
  Tegel
  Geeft u de voorkeur aan de lijstweergave? Dan schakelt u hier gewoon over.
  Heeft u liever de tegel overzicht? Dan schakelt u hier gewoon over.

  Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Groot aanbod USB laders bij Conrad

  In uw bedrijf of bij u thuis is het belangrijk om voldoende laadcapaciteit te hebben voor smartphones, tablets, iPads of laptops. Anders krijgt u gegarandeerd te maken met wachtrijen en ontevreden medewerkers of huisgenoten. Bovendien is het een goed idee om het aantal laders en kabels in huis te beperken. Zo vermijdt u laden of kasten met een warboel van kabels waar niemand zijn ding nog in vindt. Gelukkig zijn er USB laders waarmee u in één keer verschillende toestellen kunt opladen. Een, twee, drie of meerdere USB aansluitingen per lader, het kan allemaal.

  Conrad is specialist in diverse soorten laadsystemen voor apparatuur

  USB laders zijn bij Conrad een onderdeel in het aanbod stekkernetvoedingen. Naast de USB lader vindt u hier bijvoorbeeld een tafelnetvoeding, stekkernetvoeding, laptopadapter of netvoeding, Apple-netvoedingen en accessoires van stekkervoedingen.

  Welke soort USB lader kiest u?

  Bij de USB laders heeft u de keuze tussen:

  • Een USB lader die u rechtstreeks op het stroomnet aansluit met een stekker.
  • Een USB lader voor in de auto die u met een 12V stekker aansluit.

  Bent u vaak in de auto of in een vrachtwagen op weg, dan doet u zeker uw voordeel met een USB oplader met 12V stekker. Zo kunt u het mobieltje en de andere apparatuur die u nodig heeft in de wagen zelf opladen en blijft u steeds bereikbaar.

  Hoeveel ingangen moet een USB lader hebben?

  U bepaalt zelf hoeveel USB ingangen er in de USB lader zijn. Zo kunt u verschillende toestellen tegelijk opladen. Uw laptop, smartphone, GPS-systeem en andere apparatuur in één keer opladen? Of de smartphones van al uw gezinsleden tegelijk van stroom voorzien in de auto? Het kan allemaal dankzij handige USB laders.

  Waarop moet u letten bij de aankoop van een USB lader?

  Een goede USB lader voorziet dus in de nodige ingangen om apparaten tegelijkertijd op te laden. Daarnaast zijn er nog heel wat handige eigenschappen waar u bij de aankoop op kunt letten:

  • Is er een overspanningsbeveiliging voorzien in de USB lader die werkt tegen kortsluiting? Stel dat er bijvoorbeeld een blikseminslag is in uw woning, dan kunt u met een overspanningsbeveiliging uw apparatuur beschermen tijdens het laden.
  • Is er een quick charge-functie, waarmee u apparaten snel kunt opladen?
  • Heeft de USB lader een ledindicatie die aangeeft wanneer een apparaat volgeladen is?
  • Is er naast een klassieke USB aansluiting ook een micro-USB aansluiting voorzien of is het een USB-C oplader?
  • Zijn de aansluitingen afzonderlijk schakelbaar bij een USB lader?

  Welke maximale uitgangsstroom is er per USB aansluiting?

  Deze keuze bepaalt u zelf. Hoe hoger het getal, hoe sneller het apparaat in principe oplaadt, op voorwaarde dat uw apparaat en de gebruikte kabel hier ook voor geschikt zijn. U kiest bijvoorbeeld voor een USB lader van:

  ·         1000 mA

  ·         1200 mA

  ·         2000 mA

  ·         2100 mA

  ·         2400 mA

  Wat zijn de beste merken voor USB laders bij Conrad?

  Qua merken is er een grote keuze in USB laders:

  ·         ABB

  ·         Akyga

  ·         Alecto

  ·         Ansmann

  ·         Basetech

  ·         Belkin

  ·         Brennenstuhl

  ·         Cellularline

  Conrad, uw online specialist in USB laders

  Meer keuze dan bij Conrad gaat u niet vinden als u op zoek bent naar technische benodigdheden voor uw project. We bieden meer dan 450.000 producten aan en breiden hierbij ons assortiment constant uit, zodat u nooit om materiaal verlegen zit. Heeft u net geïnvesteerd in nieuwe acculaders, dan is het belangrijk dat u ze snel en energiezuinig kunt opladen. Hier speelt een USB lader een belangrijke rol. Wenst u één specifieke USB lader te kopen of wilt u liever in bulk investeren in een aantal acculaders of netvoedingen? Het kan allemaal bij Conrad. Bovendien kunt u steeds rekenen op onze vriendelijke medewerkers die u een persoonlijke service bieden. Bij Conrad bestelt u in een mum van tijd een oplossing voor uw probleem. Of u nu op zoek bent naar een product, een service of een oplossing op maat: het kan allemaal bij de online groothandel Conrad.