Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Onderhoudsmiddelen en smeermiddelen koopt u bij Conrad

  Werken met technische en elektronische toebehoren zorgt vaak voor kleine beschadigingen aan het oppervlak waarop u werkt. Het kan daarbij gaan om een kleine tafel, maar ook om een complete vloer. Nu zijn de verschillende vloeren van bedrijven vaak reeds voorzien van een dusdanige dikte dat beschadigingen vrijwel onmogelijk zijn, maar wanneer u thuis iets laat vallen kan dit een lelijke kras veroorzaken op een verder mooi parket. In dat geval heeft u baat bij bijvoorbeeld een van onze krasverwijdermiddelen. Hiermee behoren dergelijke beschadigingen definitief tot het verleden. De aanwezigheid van onderhoudsmiddelen bevordert het stress loos werken met verschillende componenten.

  De onderhoudsmiddelen van Conrad

  Bij Conrad verkopen we meerdere soorten onderhoudsmiddelen. Deze zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

  Deze onderhoudsmiddelen dienen allen een eigen doel. Zo is de zogenaamde DataFlash Sprayduster uitermate geschikt voor het reinigen van plaatsen die normaal niet zo toegankelijk zijn en zorgt deze voor een grondige reiniging zónder daarbij de apparaten te beschadigen. De verschillende middelen voor vloeronderhoud zorgen dat u uw vloer op een gepaste manier kan reinigen, zonder dat hierbij krassen of andere beschadigingen ontstaan.

  Conrad

  Conrad is uw webwinkel voor elektrische en technische toebehoren en alles dat bij het werken hiermee komt kijken. Zodoende beschikken we over een groot assortiment onderhoudsmiddelen die uitermate geschikt zijn voor een feilloze reiniging van technische apparaten en méér. Bestel uw producten eenvoudig via www.Conrad.nl.