Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Als u professioneel fotograaf bent of uw inkomen verkrijgt met het maken van video's, is het natuurlijk erg belangrijk dat u uw collectie foto's en video's niet kwijtraakt. Soms kan het echter voorkomen dat een computer crasht door een defect, slijtage of een vervelend virus, waardoor u niet meer bij uw verzameling met foto's en video's kunt.

  De juiste opslag van foto's en video's

  Conrad weet als geen ander hoe belangrijk het is dat uw verzameling foto's en video's goed opgeslagen wordt en heeft daarom diverse producten voor de opslag van foto's en video's in het aanbod, namelijk:

  Wilt u voorkomen dat u uw verzameling van maanden of zelfs jaren aan foto's en video's verliest door een technisch defect van uw computer? Sla uw foto's en video's dan niet alleen op door deze te saven op de harde schijf van uw computer, maar gebruik ook de producten van Conrad om uw foto's en video's extra goed te bewaren.

  Tassen voor geheugenkaarten en sticks

  Naast bovenstaande producten voor de opslag van foto's en video's, vindt u bij Conrad ook accessoires voor deze producten. Hierbij kunt u denken aan tassen voor geheugenkaarten en sticks, die u kunt gebruiken om uw materiaal extra goed en zorgvuldig te bewaren. Een kapotte MemoryStick is namelijk alsnog onbruikbaar, dus zorg ervoor dat u ook hier zorgvuldig mee omgaat. 

  Voor professionele fotografen en de persoonlijke familiefoto's

  Ook als u geen professionele fotograaf bent, kunt u de producten van Conrad aanschaffen om uw persoonlijke familiefoto's goed op te slaan. Steeds meer mensen laten hun foto's niet meer ontwikkelen, maar zetten deze op de computer om hier later een album van te maken of om op de computer een verzameling familiefoto's op te bouwen. Wilt u voorkomen dat de vastgelegde geschiedenis van uw gezin verloren gaat door een kapotte computer? Sla dan ook de familiefoto's extra goed op met behulp van de producten van Conrad en u weet zeker dat u de foto's van uzelf, uw partner, dat ene bijzondere feest, die unieke vakantie of de geboorte van uw kind niet verliest.