Lijst
  Tegel
  Geeft u de voorkeur aan de lijstweergave? Dan schakelt u hier gewoon over.
  Heeft u liever de tegel overzicht? Dan schakelt u hier gewoon over.

  Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Maak uw klus tot een succes met het plakband van Conrad. Bent u bezig met een klusje en bent u op zoek naar stevig plakband om uw klusje met succes af te ronden? Schaf uw kwalitatief hoogwaardig plakband voor iedere mogelijke toepassing dan eenvoudig aan bij Conrad: de online specialist op het gebied van gereedschappen en benodigdheden voor uw klusjes in en rondom huis. 

  Plakband bij Conrad kopen

  Verschillende producten voor verschillende toepassingen

  Hoewel veel mensen denken dat plakband maar enkele toepassingen heeft, is dit zeker niet het geval. Zo kunt u het materiaal niet alleen gebruiken om bijvoorbeeld cadeautjes in te pakken of verpakkingen dicht te maken, maar kunt u ook echt complexe klusjes voltooien met dit handige materiaal. Conrad kent de vele toepassingen van het handige klusmateriaal en biedt daarom vele diverse producten aan in deze productcategorie. Hierbij kunt u denken aan standaard plakband, maar ook aan producten met twee plakkende zijdes, doorzichtig materiaal en een magnetisch vlak.

  Andere producten die u bij Conrad kunt aanschaffen om uw klusjes in en rondom huis tot een succes te maken, zijn de volgende:

  Voor welke toepassing u uw plakkende banden ook nodig hebt: u kunt bij Conrad terecht om uw materialen aan te schaffen en direct te gebruiken om uw klussen af te ronden.

  Ook voor professioneel gebruik

  De klusmaterialen van Conrad zijn niet alleen voor klusjesmannen die voornamelijk in en rondom hun eigen huis bezig zijn, maar ook voor klusjesmannen die klusjes uitvoeren op professionele wijze. Verdient u uw geld met het uitvoeren van vele uiteenlopende klusjes en heeft u verschillende materialen nodig om uw betaalde klusjes te laten slagen? Ook dan kunt u bij Conrad terecht, want onze klusmaterialen zijn tevens geschikt voor de professionele klusser.

  Korting krijgen? Bekijk de aanbiedingen van Conrad

  Ook onze klusmaterialen worden regelmatig met korting verkocht. Wilt u een beetje geld besparen bij het aanschaffen van uw materialen om klusjes uit te voeren? Bekijk dan op deze pagina de producten onder het kopje 'Onze aanbiedingen', want deze producten worden stuk voor stuk met korting verkocht. Op deze manier betaalt u niet de volle prijs voor uw noodzakelijke klusmaterialen, maar kunt u veel geld besparen. Zeker als u veel materiaal nodig hebt voor uw klus, is het een aanrader om de aanbiedingen van Conrad te bekijken en hier een keuze uit te maken.