Lijst
  Tegel
  Geeft u de voorkeur aan de lijstweergave? Dan schakelt u hier gewoon over.
  Heeft u liever de tegel overzicht? Dan schakelt u hier gewoon over.

  Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Moet u regelmatig complexe berekeningen maken en kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Bekijk dan het aanbod rekenmachines en kassa's van Conrad en kies een rekenhulp voor het uitrekenen van uw complexe berekeningen. De producten in het aanbod van Conrad zijn zowel geschikt voor particulier gebruik als voor zakelijk gebruik, dus iedereen kan hulpmiddelen aanschaffen om de juiste berekeningen te maken.

  Eenvoudig rekenen met de rekenmachines en kassa's van Conrad

  Als je regelmatig berekeningen moet maken, bijvoorbeeld in het kader van uw opleiding of werkzaamheden als werknemer, kan het prettig zijn om een rekenhulp aan te schaffen om je te helpen bij het uitvoeren van deze berekeningen. Zeker als het om complexe berekeningen gaat, zoals berekeningen met meerdere factoren of stappen of berekeningen met veel verschillende getallen. Het is dan verstandig om een rekenmachine te gebruiken om de uitkomst van de berekening betrouwbaar te maken. De rekenmachines die je bij Conrad kunt aanschaffen om betrouwbare berekeningen te maken, zijn de volgende:

  • Grafische rekenmachines, voor het uitrekenen van complexe rekensommen met bijvoorbeeld grafieken. 
  • Tafel- en bureaurekenmachines, voor het uitrekenen van standaard rekensommen met plus, min, keer en delen door. 
  • Schoolrekenmachines, voor het gebruik van een rekenmachine in onderwijsinstellingen voor het primair of voortgezet onderwijs.
  • Zakrekenmachines, oftewel rekenmachines in compact formaat met vele mogelijkheden en functies.

  Of u nu een grafische rekenmachine nodig hebt, een standaard rekenmachine moet gebruiken op uw werk, een schoolrekenmachine aan wil schaffen voor uw kind(eren) of een zakrekenmachine wil gebruiken: Conrad heeft tientallen verschillende rekenmachines in het aanbod.

  Kassa's voor zakelijke klanten van Conrad

  Conrad bedient niet alleen de Nederlandse consument, maar ook zeker de zakelijke markt van ons land. Zo kun je bij Conrad niet alleen terecht voor het aanschaffen van rekenmachines, maar ook voor het aanschaffen van professionele kassa's en kassabenodigdheden. Deze producten kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden in een winkel, maar ook in een professionele werkplaats, bij een evenement of in een horecagelegenheid. En omdat u in het aanbod van Conrad zowel kassasystemen vindt als kassarollen voor deze systemen, kunt u bij deze online aanbieder alles bestellen wat u nodig heeft om de kassa van uw onderneming te laten draaien.

  Profiteer van twee jaar garantie bij Conrad

  Net zoals bij alle andere producten in het aanbod van Conrad, heeft u ook op de rekenmachines en kassa's recht op twee jaar garantie na het doen van een aankoop.