Lijst
  Tegel
  Geeft u de voorkeur aan de lijstweergave? Dan schakelt u hier gewoon over.
  Heeft u liever de tegel overzicht? Dan schakelt u hier gewoon over.

  Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Hoewel vooral de digitale televisie de afgelopen jaren opmars maakte, is een goede speler of recorder nog steeds van groot belang. Niet enkel uit nostalgische overwegingen, maar ook omdat deze toestellen ervoor zorgen dat je op ieder gewenst moment naar dat kunt kijken wat je zelf wilt. Dit zonder rekening te hoeven houden met het lineaire zendschema van de klassieke omroep. Conrad biedt de meest degelijke modellen aan, die ervoor zullen zorgen dat je televisiebeleving naar een haast astronomisch niveau wordt getild.

  Een andere kijk op spelers & recorders bij Conrad!

  DVD- en Blu-ray-spelers van Conrad

  De klassieke dvd-speler is al sinds jaar en dag een gevestigde waarde in je woonkamer. Hij biedt je de kans om baas te zijn over wat er op je scherm verschijnt en laat je kennis maken met films en series die het uitzendschema van een openbare omroep nooit zouden halen. Hoewel dit puike toestel ongetwijfeld erg bij je in de smaak zal vallen, biedt Conrad ook verschillende modellen Blu-ray-spelers aan. Deze toestellen zijn er voor de fijnproevers (of kijkers) die op zoek zijn naar een grotere kwaliteit die te vergelijken valt met de finesse van een vertoning in een bioscoop. Blu-ray staat garant voor een beeldkwaliteit die ver boven de HD-resolutie van je televisie uittorent. Tenslotte kan je in de webshop ook terecht voor een combinatie van een DVD-speler en videorecorder in één.

  Mobiele TV's en Apple TV

  Wanneer je een compacte mobiele TV in huis haalt, kies je ervoor om afscheid te nemen van het gevestigde idee dat een televisie enkel in de woonkamer thuishoort. Het toestel zorgt er namelijk voor dat je op ieder moment van de dag, waar ter wereld je ook bent, toegang krijgt tot je favoriete programma's. Apple TV, tenslotte, is een medium dat zich over meerdere beeldschermen uitstrekt. Het zorgt er niet enkel voor dat je toegang krijgt tot de klassieke televisie, ook opent het de deuren naar een bibliotheek waarin oneindig veel films en series verzameld zijn. Daarnaast zijn andere toestellen van Apple compatibel met de televisie. Zo game je voor je het weet op je televisiescherm via je iPad, of bekijk je er foto's via je iPhone.

  Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
  U hebt de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
  Afwijzen
  Akkoord