Bent u een zakelijke klant?
Deze instelling past het productassortiment en de prijzen aan uw behoeften aan.
Ja
Nee
  Lijst
  Tegel
  Geeft u de voorkeur aan de lijstweergave? Dan schakelt u hier gewoon over.
  Heeft u liever de tegel overzicht? Dan schakelt u hier gewoon over.

  Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Wie professionele foto's wil schieten, dient de juiste accessoires te gebruiken bij het maken van de foto's. Een veelgebruikte accessoire onder zowel professionele als amateurfotografen, is een statief. Meer over het gebruik van een statief en het aanschaffen van een statief met juiste toebehoren leest u in onderstaande tekst.

  Professionele foto's maken met statieven & toebehoren van Conrad

  Waarom een statief gebruiken?

  Als u een foto maakt, dan kan deze foto om allerlei redenen mislukken of anders worden dan u gewenst had. De meest voorkomende reden waarom foto's mislukken, is omdat er beweging heeft plaatsgevonden bij het maken van de foto. Om te voorkomen dat een foto mislukt door een trillende beweging of een andere vorm van beweging bij het schieten van de foto, kunt u uw camera op een statief plaatsen. Door uw camera op een statief te zetten, blijft deze namelijk altijd recht staan en kan er geen onverwachte beweging plaatsvinden bij het maken van de foto. Kortom: het gebruiken van een statief zorgt ervoor dat de foto beter lukt.

  Statieven: ook voor het creëren van de perfecte video

  Statieven kunnen niet alleen gebruikt worden om de perfecte foto te maken, maar ook zeker om de perfecte video op te nemen. Zo zorgt een videostatief er net zoals een fotostatief voor dat de camera tijdens de actie niet beweegt, zodat er geen trillende beelden op film staan. Moet u regelmatig filmen voor uw werk of maakt u video's in uw vrije tijd als hobby? Dan kunt u uw projecten naar een hoger niveau tillen door gebruik te maken van de videostatieven van Conrad.

  Statieven en toebehoren aanschaffen bij Conrad

  Conrad heeft diverse accessoires in het aanbod voor zowel de professionele fotograaf als de amateurfotograaf, waaronder statieven & toebehoren. Heeft u statieven & toebehoren nodig, dan vindt u in het aanbod van Conrad de volgende productcategorieën met tientallen producten onder zich:

  Of u nu een statief wil aanschaffen of slechts een opzetstuk of onderdeel voor uw bestaande foto- of videostatief nodig heeft: u kunt uw accessoires bij Conrad aanschaffen voor de beste foto's en video's.

  Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
  U hebt de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
  Afwijzen
  Akkoord