Bent u een zakelijke klant?
Deze instelling past het productassortiment en de prijzen aan uw behoeften aan.
Ja
Nee
  Lijst
  Tegel
  Geeft u de voorkeur aan de lijstweergave? Dan schakelt u hier gewoon over.
  Heeft u liever de tegel overzicht? Dan schakelt u hier gewoon over.

  Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Iedereen die regelmatig foto's maakt, weet dat er veel foto's moet worden gemaakt om uiteindelijk de perfecte foto te krijgen. Om ervoor te zorgen dat de batterij van uw camera niet leeg raakt voordat u de perfecte foto heeft gemaakt, heeft u goede foto-, video-accu's nodig. Niets is namelijk zo vervelend als het schieten van de perfecte foto, terwijl de batterij van uw camera leeg is voor u daadwerkelijk het perfecte kiekje geschoten hebt.

  Foto's en video's maken zonder een lege batterij? Koop goede foto-, video-accu's

  Accu's voor foto- en videocamera's

  Conrad biedt diverse accu's aan, die zowel geschikt zijn voor foto- als voor videocamera's. Niet alleen als u foto's maakt, heeft u namelijk een goede camera-accu nodig, maar ook als u video's op moet nemen is het belangrijk om lang gebruik te kunnen maken van uw camera. Om ervoor te zorgen dat u niet met een lege accu komt te zitten, bestelt u uw foto-, video-accu's bij Conrad.

  De producten van Conrad

  In het aanbod met foto- en video-accu's van Conrad vindt u diverse soorten accu's. Dit betreft de volgende producten:

  In iedere productcategorie zijn tientallen of zelfs honderden producten te vinden. Op deze manier maakt Conrad het voor iedere professionele- of amateurfotograaf mogelijk om de juiste accu aan te schaffen en de beste foto’s en/of video's te maken. En omdat de producten van Conrad verkrijgbaar zijn in diverse prijsklassen, kunt u zowel met een klein budget als met een groot budget slagen bij het aanschaffen van een accu voor uw camera.

  Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
  U hebt de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
  Afwijzen
  Akkoord