Lijst
  Tegel
  Geeft u de voorkeur aan de lijstweergave? Dan schakelt u hier gewoon over.
  Heeft u liever de tegel overzicht? Dan schakelt u hier gewoon over.

  Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een of meerdere tablets in huis. Handig in gebruik en gemakkelijk om overal mee naar toe te nemen. Om er lang plezier van te hebben en alles eruit te halen wat er in zit, heeft u hier en daar misschien wel belang bij accessoires die u daarbij kunnen helpen. Conrad heeft verschillende soorten tablet toebehoren in het assortiment.

  Tablet accessoires koopt u bij Conrad 

  Langer plezier van uw tablet met Conrad

  Het assortiment van Conrad bevat verschillende accessoires op het gebied van bescherming en onderhoud van uw tablet. Door gebruik te maken van deze producten, kunt u ervoor zorgen dat uw tablet goed beschermd is en blijft tegen vallen en stoten. Zo zult u er langer plezier van hebben en de tablet makkelijker kunnen gebruiken. De kans op krassen en andere schade is dan immers heel beperkt. Denk hierbij aan tablethoesjestablettassendisplayfolie en reinigingsproducten voor de tablet.

  Nooit meer zonder stroom

  Naast de producten om uw tablet te beschermen, heeft Conrad ook een groot aanbod aan opladers. Zowel autoladers, mobiele laders en powerbanks maken onderdeel uit van het grote assortiment van tablet toebehoren. Met een powerbank op zak zult u nooit meer zonder stroom komen te zitten. Een powerbank kunt u na het opladen namelijk gemakkelijk meenemen en gebruiken om uw tablet van stroom te voorzien wanneer de eigen accu leeg is. Het aanbod van opladers is gigantisch en bevat verschillende merken en verschillende ontwerpen. Zo zijn er ook laders met meerdere USB-poorten op de markt.

  Muziek draaien vanaf uw tablet zonder kabels

  Bent u een muziekliefhebber en wilt u uw tablet graag gebruiken als muziekbron voor uw hifi-installatie? Door de aanschaf van een Bluetooth HiFi-adapter is dit gemakkelijk en snel geregeld. Door de tablet en de muziekinstallatie te koppelen aan deze adapter heeft u binnen de kortste keren uw favoriete muziek door de speakers klinken.

  Naast bovenstaande tablet toebehoren vind je bij Conrad nog meer handige accessoires voor uw tablet. Bij Conrad kunt u namelijk ook terecht voor:

  U kunt hier dus terecht voor alles wat u nodig heeft voor uw tablet. Alle producten kunt u online bestellen en worden dan vervolgens binnen een aantal dagen bij u thuisbezorgd.