Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Thuis, op het werk of op vakantie: uw tablet is even alom vertegenwoordigd als uw mobiel. Hij is uw trouwe reisgids, verrijkend boek en ontspannende spelconsole. Daarom is het bij de aankoop van een nieuw exemplaar erg belangrijk voldoende aandacht te schenken aan welk model u precies uitkiest. Ook welke toebehoren u bij uw tablet kiest, heeft een duidelijke invloed op de grootte van de functie van uw toestel. Gelukkig helpt Conrad u bijzonder graag op weg. Een ruim aanbod met zachte prijzen: de tablet van uw dromen is slechts enkele muisklikken verwijderd!

  Tablets en e-readers van Conrad

  Centraal bij uw toekomstige tabletervaring staat uiteraard welk model u precies uitkiest. Er zijn verschillende types op de markt die elk hun eigen voordelen hebben. Conrad helpt u op weg om de beste keuze te maken. Kiest u voor de snelle, innovatieve en gebruiksvriendelijke iPad van Apple? Dan heeft u de keuze uit een iPad Air, iPad Mini, of de iPad Pro. De iPad is handig in gebruik, maar met de iPad toebehoren maakt u de ervaring helemaal compleet.

  Of valt u als een blok voor de charmes van de jeugdige en intelligente tablets met het Android-besturingssysteem? Conrad biedt enkel degelijke Android tablets als ook de refurbished tablets aan.

  Tablet toebehoren van Conrad

  Ook wanneer het aankomt op het aanbieden van extra producten die uw tabletbeleving naar een hoger niveau zullen stuwen, biedt Conrad met haar webshop enkel het neusje van de zalm aan. De aangeboden toebehoren zal het bereik en de mogelijkheden van uw tablet op alle gebieden uitbreiden. Enkele van de producten die u in de webshop vindt, zijn onder meer:

  • Toetsenborden voor tablets van diverse merken

  • Powerbanks (mobiele opladers) van diverse merken

  • Modelspecifieke tablethoesjes van diverse merken

  eReaders van Conrad

  Wanneer u een groot literatuurliefhebber bent of grote waarde hecht aan de oogvriendelijkheid van het beeld tijdens het digitale lezen, bestaat de mogelijkheid dat een standaardtablet niet aan uw wensen voldoet. Voor de meerwaardezoeker in het digitaal lezen, biedt Conrad een ruim aanbod aan eBook-readers aan die stuk voor stuk de deuren van een oneindige bibliotheek openen. Zo leest binnenkort op ieder moment van de dag, waar u ook bent. De eReader is er voor zowel boekenwurm als strandlezer. Conrad begeleidt u met haar uiterst vlotte webshop bij het aanschaffen van de juiste tablet. Voor ieder budget en ongehinderd hoeveel ervaring met tablets u heeft, biedt Conrad een product op uw maat aan.