Bent u een zakelijke klant?
Deze instelling past het productassortiment en de prijzen aan uw behoeften aan.
Ja
Nee
  Lijst
  Tegel
  Geeft u de voorkeur aan de lijstweergave? Dan schakelt u hier gewoon over.
  Heeft u liever de tegel overzicht? Dan schakelt u hier gewoon over.

  Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Bescherm uw kostbare meetapparatuur met een passende apparatuur koffer

  Apparaatkoffers en tassen voor meetapparatuur zijn belangrijke accessoires om de levensduur en de goede werking van alle delicate meetapparatuur te garanderen. Samen met riemen en holsters zijn tassen en koffers onmisbaar als u investeert in een goed meetinstrument. Meetkoffers hebben een harde buitenkant en beschermde hoeken, terwijl tassen voor meetapparatuur zacht zijn en meestal uitgerust zijn met een schouderriem.

  Wat zijn de voordelen van het gebruik van een koffer voor meetapparatuur?

  Een apparatuur koffer voor meetapparatuur heeft veel voordelen:

  • U kunt dure en delicate meetapparatuur handig en op een veilige manier opbergen om de apparatuur te vervoeren of te bewaren.
  • Een koffer is handig om te dragen wanneer u op locatie een meting moet uitvoeren
  • Een apparaatkoffer beschermt uw meetapparatuur tegen stoten.
  • U kunt een apparaatkoffer beveiligen.

  Het gebruik van een apparatuur koffer heeft daarnaast ook een belangrijke functie in een professionele omgeving. U kunt de koffers labelen en inventariseren voor het gebruik door uw medewerkers.

  Voor welke merken van meetapparatuur koopt u een koffer bij Conrad?

  Bij Conrad verkopen we apparatuur koffers van en voor diverse merken. Elk bekend merk van meetapparatuur heeft ook zijn apparatuur koffer:

  ·         Fluke

  ·         Chauvin Arnoux

  ·         Benning

  ·         Gamma Scout

  Dit is maar een greep uit het aanbod van merken. Contacteer ons zeker indien u een specifieke koffer niet in ons aanbod vindt.

  Welke grootte heeft een apparatuur koffer?

  De grootte van de koffer bepaalt u zelf en is afgestemd in functie van de meetapparatuur die u wenst op te bergen. De breedte binnenin varieert bijvoorbeeld van 230 mm tot 360 mm.

  Kiest u voor een vaste indeling voor een apparatuur koffer?

  Een vaste indeling is altijd een meerwaarde voor een apparatuur koffer. Zo voorziet u niet alleen een vaste plaats voor elk apparaat, maar heeft u ook een goed overzicht over de inhoud van de koffer en beschermt delicate componenten zoals knoppen of aansluitingen. Is er een vaste indeling, dan vindt u in de apparatuur koffer ook nog steeds ruimte om accessoires zoals kabels of holsters op te bergen.

  Wat zijn andere zaken waar u bij de aankoop van een apparatuur koffer op moet letten?

  Andere aspecten waar u bij een apparatuur koffer kopen op let:

  • Kleur. Indien gewenst kiest u voor een apparatuur koffer in een opvallende kleur. Zo vindt u hem steeds gemakkelijk terug, ook als u bijvoorbeeld op een werf actief bent waar nog geen verlichting is.
  • Softgriprubber aan het handvat. Moet u een apparatuur koffer regelmatig voor langere tijd dragen en is de koffer zwaar, dan is een handvat met softgriprubber zeker interessant om uw handen te beschermen.
  • Gestandaardiseerd formaat. Dit zorgt ervoor dat u koffers van hetzelfde merk gemakkelijk kunt stapelen.

  Verder is ook de binnenkant van een apparatuur koffer belangrijk. Deze kan uitgevoerd zijn uit kunststof of uit zachte mousse. Kunt u de apparatuurkoffer afsluiten, dan beschikt u over extra veiligheid.

  Voor elke apparatuur koffer kunt u terecht bij Conrad, de online groothandel in meetapparatuur en meetaccessoires

  Conrad is niet alleen een specialist in alle soorten van meetapparatuur. We vinden het belangrijk dat u uw apparatuur goed kunt beschermen. En wat is hier beter voor dan een geschikte en stevige apparatuur koffer? Als specialistgroothandel voor bedrijven en scholen helpen we u graag aan een gepaste koffer voor uw multimeters, geigertellers of ohmmeters. Elk merk en elk toestel heeft zo zijn eigen eigenschappen, en met een apparatuur koffer op maat bent u tenminste zeker dat u uw toestel goed beschermt. Zo bespaart u op lange termijn mogelijke kosten aan het apparaat dat u in de koffer wilt opbergen. Een apparatuur koffer helpt u bovendien om metingen met uw meetapparatuur goed en nauwkeurig uit te voeren. Hetzelfde geldt voor ons grote aanbod meetapparatuurtassen. Weet u niet precies welke apparatuur koffer u moet kopen, dan kunt u steeds contact opnemen met een van onze adviseurs. Online, telefonisch of zelfs tijdens een plaatsbezoek helpen we u graag verder met uw keuze. Bestel vandaag nog uw nieuwe apparatuur koffer bij Conrad.

  Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
  U hebt de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
  Afwijzen
  Akkoord