Lijst
  Tegel
  Geeft u de voorkeur aan de lijstweergave? Dan schakelt u hier gewoon over.
  Heeft u liever de tegel overzicht? Dan schakelt u hier gewoon over.

  Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Werkkleding moet vooral comfortabel, functioneel en veilig zijn. Zeker als u of uw medewerkers in weer en wind werkt. De overheid legt trouwens bepaalde normen op om werknemers veilig te laten werken zoals bescherming tegen nat, waarschuwingskledij met hoge zichtbaarheid etc.

  Maar onder werkkleding kant u ook verstaan: een goede broek of salopette om in de tuin te werken, of een regenbroek om grote schoonmaakwerkzaamheden rond uw huis uit te voeren. Kortom, onze werkbroeken zoeken enkel nog een stoere man of vrouw en let’s start working.

  Werkbroeken koopt u bij Conrad

  Groot aanbod aan mogelijkheden

  Tevens hebben we een groot aanbod werkbroeken in alle soorten en maten als kniebroeken, regenbroeken, shorts en driekwarts-broeken, leuke tuinbroeken en veiligheidsbroeken.

  Verstelbare zakken? Kniebeschermers? Verstevigde ceintuurlussen? Of speciale knopen om gereedschap te bevestigen aan de kleding? Achterzakken met afdekking? Gsm-zakje? In ons ruime aanbod knie(werk)broeken vind u wat u zoekt om comfortabel te kunnen werken.

  Werkbroeken voor elke klus

  Conrad verkoopt verschillende kwalitatieve merken. Ook wanneer het regent, werkt u of uw collega's graag droog verder. We hebben een ruime keuze regenbroeken voor op het werk, maar ook om uw auto een grote beurt te geven of bijvoorbeeld uw terras of terrasmeubels af te spuiten. In ons aanbod vind u gewone modellen, maar ook salopettemodellen en broeken in opvallende kleuren. Wanneer het warmer is, is het aangenaam een short of driekwarts-werkbroek te dragen.

  Ook in dit gamma vind u broeken met verstevigde lussen, handige zakken en kniebeschermers. Ben u een tuinman, of werkt u gewoon graag in uw eigen tuin, dan kunt u een keuze maken uit onze stevige katoenen tuinbroeken. Tenslotte heeft Conrad een mooi aanbod (lange) veiligheidsbroeken, in veilige reflecterende kleuren en met alle mogelijke comfortabele ‘opties’ op. Gewone broeken en salopette-modellen zijn beschikbaar.

  Heeft u werkbroeken nodig voor uw medewerkers, vergeet zeker ook niet de kwantumkortingen na te kijken. Die zorgen ervoor dat u extra interessant inkoopt bij Conrad.