Lijst
  Tegel
  Geeft u de voorkeur aan de lijstweergave? Dan schakelt u hier gewoon over.
  Heeft u liever de tegel overzicht? Dan schakelt u hier gewoon over.

  Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Conrad heeft een groot gamma aan jassen en vesten. Deze jassen kunt u dragen voor uw werk, zeker wanneer u een job heeft waar u veel buiten bent, of waar het belangrijk is voor uw veiligheid om goed zichtbaar te zijn. De jassen en vesten zijn ook geschikt om te dragen in uw vrije tijd. De fraaie modellen en goede afwerking zorgen ervoor dat u zich erg lekker voelt in onze collectie sportieve jassen en vesten. Draagbaar tijdens een wandeling zelfs tijdens een regenbui, op de camping als het wat frisser is, op de boot, of gewoon bij het lekker thuis zitten.

  Go to work met onze werkjassen & vesten

  Ons aanbod: Fleecejacks, jassen, regenjassen, softshell-jassen, vesten, waarschuwingsjassen en winterjassen.

  Onze fleecejacks van verschillende merken zijn draagbaar tijdens allerlei (werk)activiteiten in verschillende seizoenen. Misschien bent u op zoek naar een lichtere fleece, maar ook zwaardere water- en windafstotende fleeces zijn beschikbaar. In onze uitgebreide jassencollectie vind u zeker wat u zoekt. Van multifunctionele pilotenjacks met al dan niet uitneembare voering, tot blousonjassen met voldoende zakken om al uw werkgerief in kwijt te raken. In ons land is bovendien een goede regenjas noodzakelijk, zeker als u veel buiten werkt. Ook volledige regenpakken met veiligheidstrips kunt u hier terugvinden. In het tussenseizoen komen de softshell-jassen goed van pas: deze lichte jassen zijn wind- en waterafstotend en actief ademend, handig wanneer u zwaar werk uitvoert. In onze collectie vesten vind u een praktisch aanbod, ideaal voor het tussenseizoen als bodywarmer, of wanneer u veel werkgerief gebruikt. Onze waarschuwingsjassen maken dan weer een essentieel onderdeel uit van veilig werken. Bij de winterjassen tenslotte vind u allerlei dikke jassen die ervoor zorgen dat u ook in de winter comfortabel kan buitenwerken.

  Conrad helpt u met uw aankoop

  Zoveel werkjassen & -vesten en u weet niet meer welke te kiezen? Geen paniek. Conrad suggereert u de best beoordeelde producten door onze klanten. Daarnaast kunt u ook een lijst van de meest verkochte producten terugvinden. Lees je graag feedback van andere klanten over onze werkjassen & vesten? Dat kan. Nog niet zeker? Onze klantendienst helpt u graag telefonisch of via het contactformulier verder.

  Toch niet helemaal tevreden van uw aankoop? Heeft de jas of het vest een andere kleur of kwaliteit dan dat u had verwacht? U hebt 30 dagen bedenktijd en u kunt gratis retourneren bij Conrad.