Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Voor een efficiënte en veilige werkplaats heeft u de juiste spullen nodig. Bij Conrad hebben we een uitgebreid assortiment voor u klaarstaan waarin u alles kunt vinden dat u hiervoor nodig hebt. Neem een kijkje bij één van de vele categorieën en bestel gemakkelijk en snel de beste artikelen.

  Alles wat u nodig heeft voor uw werkplaats vindt u bij Conrad

  Veiligheid in uw magazijn of werkplaats

  Een werkplaats moet aan veel veiligheidsvoorschriften voldoen. In de categorie van borden en veiligheidsmarkeringen vindt u allerlei markeringen, testplaten en meer. Om brand tegen te gaan, kunt u goed bij de brandblusdekens en brandblussers terecht. En kijk bij de eerste hulp-artikelen voor verbandkasten, defibrillators en meer. Mocht er toch iets misgaan, dan bent u goed voorbereid en kunt u direct hulp bieden.

  Transport in uw magzijn

  Voor werkplaatsen met grote machines en andere artikelen, hebben we een grote verscheidenheid aan transportapparatuur klaar staan. Bestel in onze webshop bijvoorbeeld een krachtige platformwagen, transportkar of ander artikelen. Ook voor takels en boxen kunt u goed bij ons terecht. En nadat u de bestelling heeft geplaatst, heeft u het product al binnen enkele dagen in huis.

  Kabels en haspels

  Wanneer u bezig bent in een werkplaats kent u het nut van goede verlengkabels. Bij Conrad kunt u daarom meer dan 100 verschillende soorten vinden, zodat er altijd wel iets voor u tussenzit. Hiernaast zijn kabelhaspels vaak onmisbaar en bij ons vindt u een ruim aanbod tegen de scherpste prijzen. Neem een kijkje en ontdek het zelf.

  Ladders en uitrusting

  Bent u op zoek naar een goede ladder of steigers om mee te werken? Dan bent u bij Conrad aan het juiste adres. We hebben een grote verscheidenheid voor u klaar staan. Daarnaast kunt u goed bij ons terecht voor lijmtangen, afzuiginstallaties, bankschroeven, werktafels en nog veel meer artikelen voor een goede werkplaatsuitrusting.

  Verlichting en reiniging

  De verlichtingsmogelijkheden van Conrad zijn voor bijna iedere situatie geschikt. Zo zijn er meerdere vormen van bouwterreinverlichting, handlampen, loeplampen en meer beschikbaar. Deze kunt u gebruiken om ’s nachts te kunnen werken of om bepaalde delen van de werkruimte extra goed te kunnen verlichten. Daarnaast kunt u afvalbakken, poetsdoeken en meer vinden voor een echt goede reiniging.

  Alles wat u nodig heeft

  Bij Conrad vindt u alles wat u nodig heeft voor een efficiënte en veilige werkplaats. Bekijk de webshop en ontdek de veiligheidsborden, brandbescherming, eerste hulp, kabelhaspels, ladders, steigers, reiniging, transportapparatuur, lampen, uitrusting en verlengkabels.