Bent u een zakelijke klant?
Deze instelling past het productassortiment en de prijzen aan uw behoeften aan.
Ja
Nee
  Lijst
  Tegel
  Geeft u de voorkeur aan de lijstweergave? Dan schakelt u hier gewoon over.
  Heeft u liever de tegel overzicht? Dan schakelt u hier gewoon over.

  Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Genieten van heerlijke verkoeling tijdens warme zomerdagen? U vindt bij ons zwembaden, zwembadpompen, opblaasfiguren en waterspeelgoed voor urenlang speelplezier.

  Waterpret met zwembaden van Conrad

  Handig bijbehorend waterfilter

  Het water in een opblaasbaar zwembad moet natuurlijk van goede kwaliteit zijn. Een bijbehorende waterfilter zuivert het water van vuildeeltjes, waardoor het fris blijft. Door het actieve-koolstoffilter worden afbraakproducten, medicijnresten, chloor en zware metalen verwijderd. Schoon zwemwater betekent nog meer zwemplezier!

  Losse zwembadpomp van Conrad

  U kunt ook een losse zwembadpomp bij Conrad bestellen. Een zwembadpomp reinigt het water van onzuiverheden. De zwembadpompen van Conrad zijn bijvoorbeeld van het merk Mauk of Aqua Active Magic. Veel pompen zijn geschikt voor continu gebruik.

  Aan andere optie voor het schoonhouden van zwemwater is een zandfilterinstallatie. Deze installatie bestaat uit een zandfilter en een pomp. Het water wordt gereinigd door een filter. Dit filter is eenvoudig te reinigen. Conrad heeft zwembadpompen en zandfilterinstallaties in verschillende soorten en prijsklassen.

  Voordelen van een opblaasbare zwembaden

  • is snel op te zetten, in ongeveer 15 minuten
  • neemt weinig plaats in als het niet gebruikt wordt
  • is relatief goedkoop in de aanschaf
  • biedt verkoeling voor jong en oud

   

  Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
  U hebt de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
  Afwijzen
  Akkoord