Automatisering met Tru Components

 

TRU Components houdt zich al geruime tijd bezig met producten die in de automatiseringstechniek worden gebruikt. De focus ligt vooral op accessoires. Automatisering bestaat niet alleen uit AC-motoren, naderingsschakelaars, relais en PLC-besturingen. TRU Components heeft naam gemaakt in deze niche en blijft indruk maken met innovatieve accessoires die een lange en probleemloze werking van de systemen garanderen.

De drijvende kracht - Tandwielmotoren van TRU Components

 

Betrouwbare aandrijvingen met de laagste snelheidsschommelingen zijn essentieel in automatisering. De industriële motorreductoren van TRU-Components worden gekenmerkt door:

  • Robuuste versnellingen
  • Borstelmotoren met hoge betrouwbaarheid
  • Lagers van hoge kwaliteit
  • Weinig geluid

Commando- en signaleringsapparatuur - Elk commando wordt onmiddellijk uitgevoerd

 

Besturingsapparatuur wordt gebruikt om machines te bedienen en automatiseringsprocessen uit te voeren. Ze worden vaak geïnstalleerd in bedieningspanelen. TRU Components biedt een breed scala aan vandalismebestendige drukknoppen en schakelaars, die er niet alleen goed uitzien, maar ook extreem duurzaam zijn. Ook de noodstopschakelaars in aluminium design geven bedieningspanelen een hoogwaardige afwerking.

 

Goed leiderschap is cruciaal - Oplossingen van TRU Components

Bij het installeren van systemen zijn een goede kabelgeleiding, kabelmarkering en de bescherming van kabels enorm belangrijk voor een veilige en storingsvrije werking. Storingen en stilstandtijden kunnen worden verminderd of zelfs volledig worden vermeden.

Elektronica veilig opgeborgen - Behuizing en accessoires

Behuizingen en behuizingsaccessoires zijn vaak vereist in de meet- en regeltechniek en in de automatisering. Gewoon om bijvoorbeeld een paar relais of schakelaars achteraf te monteren of om de bekabeling uit te breiden. Vooral de DIN-railbehuizingen zijn een nette oplossing om elektronische borden of alternatieve besturingsoplossingen op te nemen. Bestaande behuizingen kunnen ook worden opgewaardeerd, uitgebreid of verfijnd met accessoires van TRU Components.

Kabels, draden en accessoires - Signalen veilig verzenden

Verliesvrije, laagohmige en storingsvrije signaaloverdracht is essentieel voor de evaluatie van de sensorsignalen van de besturingselektronica. Ook hier kunnen de kabelaccessoires van TRU Components scoren met hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Indrukwekkend zijn de stootverbinders met soldeer die een waterdichte en gesoldeerde kabelverbinding mogelijk maken. De kabeluiteinden worden in de connector gestoken en vervolgens wordt de connector verwarmd met hete lucht. Verbinden, solderen, isoleren en afdichten gebeurt in slechts één handeling. Door de transparante krimpkous is altijd een visuele controle van de aansluiting mogelijk.

Sensortechnologie - Mis geen enkele nadering

Voor sommige klantwensen is het moeilijk om een kosteneffectieve oplossing te bieden. Producten van merkfabrikanten zijn vaak kostenintensief. Met alternatieve industriële besturingen kunnen eigen oplossingsrichtingen worden bewandeld. Het besturingssysteem hoeft alleen te worden voorzien van de juiste sensorsignalen. TRU Components kan ook in deze branche producten aanbieden en u ondersteunen bij uw dagelijkse werkzaamheden. Zo kunnen trillingssensoren worden gebruikt om machines te monitoren en kan een individueel onderhoudssysteem worden geïmplementeerd.

 

Industriële paneelaansluitingen en connectoren - Een goede verbinding

Hoogwaardige en visueel aantrekkelijke paneelaansluitingen verbeteren uw bedieningspanelen, schakelborden en bedieningspanelen enorm. Dubbele USB-paneelaansluitingen besparen installatieruimte en het robuuste ontwerp duidt op duurzaamheid. De reeds gemonteerde draden zijn voorzien van een stekker of aansluiting en bij de levering zit meestal al de bijpassende tegenhanger voor het bord, dus een effectieve werking voor uw projecten is gegarandeerd.