Edge Computing & Machine Learning

Bent u op zoek naar oplossingen om uw machines en installaties te optimaliseren en wilt u nog beter gebruik maken van uw machinegegevens? Edge computing en machine learning bieden een breed scala aan mogelijke toepassingen en helpen u om uw processen efficiënter te maken. Wij bieden u oplossingen van verschillende fabrikanten, voor uitbreiding en retrofitting, voor uw industriële automatisering, door middel van data-gestuurde optimalisatie.

   

Festo

Festo automatiseringsplatform CPX

Slimme I4.0-producten leveren data en hebben een toegevoegde waarde

Hoe kunt u uw onderhoud, conditiebewaking of preventief onderhoud verbeteren? Is de kwaliteit van de machines in de nabije toekomst te voorspellen? Moeten het verbruik en de energiekosten worden verlaagd? Wilt u key performance indicators zoals OEE verhogen?

Data en de kennis hiervan creëren deze toegevoegde waarde. Kunstmatige intelligentie (AI) zorgt voor de turbo en verbetert aantoonbaar zelfs de beste systemen van vandaag de dag.

Conrad en Festo bieden samen slimme producten

De energie-efficiëntiemodule MSE6-E2M, die druk- en debietmetriek gebruikt om een installatie automatisch uit te schakelen wanneer deze niet produceert: Energiebesparing met dubbele cijfers, ROI in 6-18 maanden.

Het CPX automatiseringsplatform. Deze biedt op Ethernet gebaseerde veldbusknooppunten met uitgebreide diagnose en conditiebewaking via MQTT, interfaces naar de app-gestuurde Festo Motion Terminal, evenals een decentrale controller CPX-CEC, die al over geïntegreerde OPC-UA-servers voor I4.0-aansluiting beschikt.


Naadloze connectiviteit en kunstmatige intelligentie (AI)

Concepten voor consistente netwerken van alle componenten met moderne I4.0-communicatiestandaarden zoals MQTT of OPC-UA en evaluatie van de data met de modernste hulpmiddelen zoals AI zijn belangrijk. Festo biedt beide: verbinding van de machine via de mechanica, de pneumatiek en de elektra naar de cloud. En in de Festo Automation Experience, IoT-netwerken, digitale workflows en onderhoudsbeheer, data science-experts en vooraf getrainde AI-modellen als een modulaire of 100% service. Naar keuze voor installatie in de machine (on-edge), in de fabriek (on-prem), of in de cloud.


Verdere oplossingen en productaanbevelingen

Bent u op zoek naar meer manieren om uw processen rond automatiseringssystemen nog beter te maken? Wilt u uw systemen voor datatransmissie en -verwerking aanpassen of efficiënter gebruiken? Wij bieden tal van andere oplossingen om een breed scala van toepassingen te implementeren en uit te breiden. Met onze componenten wordt machinetoegang voor een veilige werking in een industriële omgeving of krachtig machine-learning snel en eenvoudig mogelijk gemaakt.