Panasonic thick film resistors op reel direct uit voorraad leverbaar

Panasonic staat synoniem voor kwaliteit. Hoogwaardige componenten die Conrad door unieke afspraken met Panasonic direct uit voorraad kan leveren. Geen wachttijden maar een continue doorloop. Een must om uw productie op gang te houden!

Unieke afspraken met Panasonic

Als professional weet u hoe belangrijk het is om te werken met betrouwbare componenten. Uw producten moeten immers voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Panasonic biedt deze betrouwbare componenten! Wij zijn een geautoriseerde distributeur met toegang tot de nieuwste Panasonic producten, waaronder elektrolytica, sensoren, relais etc. Door onze unieke afspraken kunnen we alle componenten direct uit voorraad leveren voor de laagste prijs. Een unicum in de branche!

  • Direct uit voorraad 

  • Beste prijsafspraken

Thick film resistors

In ons assortiment vindt u bijna 10.000 verschillende thick film resistors van Panasonic. Deze bieden wij aan op reel. En binnenkort starten we met onze re-reeling service, zodat we u nóg beter van dienst kunnen zijn. In de loop van de komende weken wordt ons assortiment thick film resistors en componenten op reel verder uitgebreid. Ziet u dus op dit moment "niet beschikbaar" staan? Neem dan contact op met onze accountmanagers voor meer informatie of voor het plaatsen van een pre-order.

  • Bijna 10.000 verschillende thick film resistors direct uit voorraad leverbaar

  • Alle thick film resistors op reel 

  • AEC-Q200 goedgekeurd en geschikt voor de Automotive branche