Auto: autohoezen

Een autohoes houdt uw auto ijs- en sneeuwvrij

Een auto hoes beschermt uw auto tegen de weersinvloeden en geeft vorst geen kans om aan uw raam te hechten.

Een autohoes beschikt over elastische touwtjes met haakjes waarmee u deze aan de onderkant van de auto vast kunt maken. Zo hoeft u ’s ochtends alleen maar de hoes van de auto af te halen en u bent klaar voor vertrek.
Wilt u snel uw auto van binnen verwarmen dan is een keramische kachel echt iets voor u; deze sluit u eenvoudig in huis aan op uw lichtnet en de kachel plaatst u in de auto. Zo is uw auto lekker opgewarmd wanneer u wilt vertrekken.

Een autohoes speciaal voor de winter

Ook tijdens de zomer komen autohoezen goed tot hun recht. Wanneer de auto langdurig in de zon stil staat kan de zon voor diverse problemen zorgen. De lak wordt zichtbaar dof en lijkt zijn kleur kwijt te raken, de auto is bij instappen zo heet dat het niet te houden is en uw stuur is te warm om aan te raken.
Om deze problemen te voorkomen zijn er speciale zomerhoezen beschikbaar die de invloeden van de zon tegengaan. De hoes beschermt uw lak tegen de zon en houdt uw auto koel, ideaal voor op vakantie! Sommige hoezen beschikken zelfs over een schuimrubberen laag, deze extra laag beschermt uw auto tegen hagelbuien.