Starthulp voor uw auto

Voorkom ergernis en onnodige kosten

Het overkomt iedereen weleens: u wilt uw auto starten maar de accu is leeg. Misschien heeft u de koplampen laten branden of de autodeur was niet goed afgesloten. Ook kan het zijn dat lang stilstaan of een slechte accu de boosdoener is. Op het moment dat u dit overkomt, zou u natuurlijk de hulp van de wegenwacht in kunnen schakelen. Maar met een auto starthulp bespaart u zich tijd, geld en frustratie. Even overstarten en u bent weer mobiel.

Auto starthulp: Geef uw accu voldoende stroom

Vroeger zou u in bovenstaand geval een omstander om hulp moeten vragen. Maar wat nou als er in de weide omtrek geen omstanders aanwezig zijn? Om dit probleem op te lossen zijn er verschillende fabrikanten met een draagbaar auto starthulp apparaat op de markt gekomen. Met een auto starthulp apparaat in de auto kunt u altijd en overal uw eigen accu net dat beetje energie geven waardoor uw auto weer zal starten. Zo bent u niet afhankelijk van anderen en dit geeft veel bestuurders een zeer veilig en rustgevend gevoel.
Zo bieden wij de zeer goed beoordeelde GYS Pack Pro, een booster met geïntegreerde loodgel accu en starthulpstroom van 600 A met een piekstroom (12V) van 1750 A. Met dit product bent u binnen een handomdraai weer mobiel.

Andere aanbevolen starthulpen voor een lege accu zijn:

Voor professioneel gebruik adviseren wij:

Bevestig de traditionele zwarte en rode krokodillenklemmen

Deze apparaten beschikken uiteraard over de bekende zwarte en rode krokodillenklemmen. Deze klemmen zijn geschikt voor het starten van de auto. Het juist bevestigen van deze klemmen is erg belangrijk. De meeste van deze apparaten maken gebruik van een 12 V stroombron. Dit houdt dus in dat u het apparaat zelfs via de sigarettenaansteker op kunt laden. Uiteraard is dit niet de enige optie om de auto starthulp op te laden. Er zitten nog een aantal andere uitgangen op. De oplaadduur varieert per product. Naast het starten van uw auto zijn deze apparaten uiteraard ook geschikt voor het starten van tractoren, boten en campers.

Multifunctionele starthulpen

Naast deze vanzelfsprekende functie beschikt de auto starthulp vaak over meer functies. Zo is er sprake van een geïntegreerde compressor. Met behulp van deze compressor kunnen bijvoorbeeld de banden van uw auto of uw luchtbedden opgepompt worden. In veel van onze auto starthulp apparaten is er ook sprake van een geïntegreerde bouwlamp. Op deze manier kunt u ook als het donker is de krokodillenklemmen aansluiten op uw accu. Logischerwijs kunnen de apparaten ook als stroombron gebruikt worden voor andere (12 V) apparaten. Zo kunt u bijvoorbeeld uw koelbox lekker koud houden.

Auto starthulpen eenvoudig in gebruik

Over het algemeen zijn de auto starthulp producten dus zeer eenvoudig en veelzijdig in het gebruik. Dit blijkt ook uit de feedback die we krijgen.

Bijvoorbeeld deze review: 
‘’Goed werkend apparaat, het lukte mij om een 2cil 12pk dieselmotor te starten en hiervoor had ik het apparaat aangeschaft. Kunnen nu ook ingeval van nood de telefoons er mee opladen en het is ook een lichtje in de duisternis met de lamp. Ook een band van de auto kreeg met de compressor verrassend snel weer wat lucht’’

 

De auto starthulpen zijn simpelweg topproducten en voor iedereen met startproblemen een absolute aanrader!